Kétszínű humánum

Nem jó a halált okozó fegyver, ilyeneket mi nem szeretünk, nem is engedünk át az országon… - mondta …
…Semjén, hiszen már régóta csak vízipisztolyt használ a rénszarvasok ellen, azzal vadászik helikopterről rájuk…
…Kovács Zoltán, a gyilkolás művésze, miközben irredenta, soviniszta irodájában adott interjút, ahol birodalmi sasok voltak még a zászlórudak csúcsán is… majd viszketőport lövünk a szarvasokra meg a vaddisznókra, nevetőgázt az erdőbe, aztán csupa kacagás lesz minden magyar természetvédelmi terület.
…Németh Szilárd, a beteges fegyvermániás, Bagdy Emőke kedvenc zsúrfiúja, aki büszkén pózol géppisztollyal a kezében, mert így maradhat férfi csak az igaz férfi, akár Varga Judit, aki szintén géppisztollyal lövöldözik a képe tanúsága szerint, mert csak így maradthat igazi férfi, és még nem is szóltunk Orbán Viktorról, aki mindig erős, csupa fegyver, csupa tűzerő hadsereget vízionál, szóval ez a sok beteg fegyverofil most bűnbánóan az égre forgatja szemét, hogy ááá, ide, halált okozó fegyvert? Ááá, azt nem… ide nem. Itt nem szállítanak át ilyent. Mit is szólna ehhez Putyin és mit is szólna a rezsicsökkentés…
De mi a nem halált okozó fegyver? Például a habostorta, amit az ellenség képébe lehet vágni… és akkor nem lát, csak szlávul káromkodik. Vagy a paprikaspray… hős ukrán odaszalad, puff, befúj vele a tankba, na lesz ám ott anyázás, prüszkölés, pravoszláv átok! Kiszalad mindenki a tankból a patakhoz visítva mosakodni… vagy ukrán szakács, mint fedettügynök, orosz OKJ-s papírral beépül az orosz hadsereg tábori konyhájába, és nemzetileg krotonolajat csempész a borscsba meg a scsíbe. Na, lesz ám ott fosás! Az állomány teleszarja a tankot meg a repülőt menet közben, menekülnek majd szaros gatyában jajgatva hazafelé a tundrára!
Másik megoldás: a kormányunk egy gyomorforgató, jellemtelen kétkulacsos ripacs…
Április harmadik majd fontold meg, mikor mire/kire szavazol! A Türk Tanácsra vagy a gerincre! Az ázsiai hadurak mocskára vagy Európára!
2022. február 28.