Magassági mámor

A FIFA világranglistán Magyarország labdarúgó válogatottja a 18. helyen áll, Izland a 35. Játszottunk egy mérkőzést a kis szigetországgal, amelynek harmincadannyi lakosa van, mint nekünk, és nem rúgtunk ugyan gólt, de ők rúgtak egyet ide is, meg oda is.

Így hát a Kárpát-medencében újra megállt az élet! Negyven éve a világ más-más pontján haragban élő ikrek hívták fel sírva egymást, hogy kibéküljenek, családverő dorbézok ásták el az udvaron a csatabárdot, pontosabban azt a fejszét, amivel eddig fenyítették családjukat, tisztes úriasszonyok vallották be otthon több évtized után zokogva, hogy kitől van a gyerek, mert a nemzet felemelkedésének napjától nem tudnak többé hazugságban élni!

A hírek szerint Lapostagházán elfogtak a polgárőrök egy helyi lakost, aki a bejelentések szerint az ellenfélnek drukkolt, a helyi népharag beásta az árulót nyakig az aszfaltba a Főtéren, majd vörösre tüzesített úthengerrel zúzták szét a fejét, a rendőrség jelenlévő tagjai bűncselekményre utaló nyomot nem találtak, az ügyet államigazgatási eljárás keretében már le is zárták, jelentésükben önkezűségre utaló jeleket emlegetve.

A darvak visszatértek a Hortobágyra, bár ebben az évszakban ez szokatlan, szóvivőjük szerint nem szeretnének más, ennél kevésbé sikeresebb országban élni.

A Magyarországra vezető autópályákat egyirányúsították, mert a mérkőzés lefújása óta annyi idegenbe szakadt hazánklánya és fia szeretne hazaköltözi, hogy csak a befelé vezető forgalom megengedett. Az itt élők meglepődve tapasztalták, hogy nem csak magyarok, de németek, angolok, franciák és főleg dánok özönlötték el tömegével az országot, akik nem szeretnének már eredeti hazájuk depressziójában élni, az örök majálist választanák inkább új lakhelyükül!

Horvátország lakossága északkelet felé fordulva, leborulva imádkozik, hogy a Szent Korona országai közé újból felvételt nyerjen. Feladják ezért szívesen nyelvüket, vallásukat, csak újra tagjai lehessenek a régi dicsőségnek! Hasonló indítványok hangzottak el a bukaresti és a pozsonyi parlamentben is…

A Magyart Tudományos Akadémia neveket engedélyező bizottsága még az éjszaka folyamán rendkívüli eljárás keretében bejegyeztette, hogy mától anyakönyvezhető a Dzsudzsák és a Kleinheisler keresztnévként, mind női, mind férfinevek esetén is, a rendkívül megnövekedett igények miatt.

(Állítólag Áder János asztalán fekszik aláírásra az a módosítási javaslat, hogy nemzeti Himnuszunk rosszul hangzó sorát, mely szerint „Bal sors akit régen tép” állami ünnepeken cseréljék le ezentúl a „Bernd Storck aki régen szép” aktuális sorral.)

Idős hívők az anyaország területén és a diaszpórákban megtalálható zarándokolható kegyhelyeken megesküdtek rá, hogy a Magyarország Védasszonya szobrok nemzeti mezben ragyogtak, fejük felett trikolor glóriával.

Pravoszláv Bertalanné, mielőtt kivetette magát Budapesten egy bontásra ítélt toronyház kilencedik emeletéről, hátrahagyott búcsúlevelében megemlíti, hogy most már boldogan hal meg, mert ennél jobb dolog az ő életében már biztosan nem következik be!

Pedig még csak ezután jön a portugál – magyar!! Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!