Nemzeti poligráf rovat

Nem, ne felejtsük el az öszödi beszédet! Fontos! 2006. májusában elhangzott egy laza stílusú, de történelmi szónoklat, igaz, nem nyilvánosan, amelyben az ország akkori vezetője, Gyurcsány Ferenc teljesen váratlanul és szokatlanul IGAZAT mondott. Elmondta, hogy rosszul kormányoztak, jobban kellett volna. Jelen volt a teremben egy III/III-as, IV/IV-es, vagy Fidesz/fideszes (kubatovos, pegazusos… mindegy, ugyanaz) ügynök, és nyilvánosságra hozta. Az, hogy a kormányüdülőben valaki igazat mondott, annyira sokkolta a magyar lakosságot, hogy fellázadt, kormányt is váltott, amint csak lehetett. Még hogy egy politikus igazat mondjon!! Skandallum! Így aztán kaptunk egy ízig-vérig erkölcstelen, profin hazudó másik kormányt és a nép jó része úgy érezte, helyre is állt a rend és a magasztos szent helyeken fennen örvende vala.
Másfél évtized elmúlt, felsorolni sem lehet, mennyi kamut, füllentést próbált ledugni a fülünkön a kormányszócsővé erőszakolt média, aztán van, akinek átalakult a füle az evolúció során erre alkalmas szennycsatorna-rendszerré, másoké meg kétségbeesetten próbál védekezni, szűrni, hogy valami igazat, valódit mazsolázzon ki a sáros áradatból. Fasiszta történelmi minták alapján megalakult a propagandaminisztérium, a Századvég, az Alapjogokért Központ és társaik, mind-mind csak azért, hogy egymást erősítsék, ugyanazt a brutálisan egyszerű hülyeséget hintsék, mint áruló rovarok a mérgező pollent az erre alkalmas fejekre. Ennek a NER nevű összeesküvésnek a része a nemzeti konzultáció, a csekkek mellé csempészett rezsicsökkentéses maszlag, meg a fociultrákból gyártott, mélyen kulturálatlan „újságírók” hada is, akik elárvizelik a netet. A szélsőségesen undorító közbeszéd, az eszetlen, gátlástalan gyűlölet mind-mind ennek a Fidesz-iszapnak a hozadéka. Százszámra nyertek pereket aljasul bemocskolt emberek a NER különböző nyúlványai ellen, mit sem számított, ebbe nem bukott bele soha senki, a rasszistát, a homofóbot, a gyűlölködőt kihívták inkább az ország színe elé és az állampárt megjutalmazta valami szent keresztes vitézi izével, állami és egyházi rangra emelve az ordas kamugyártást. Hogy minden nehézség nélkül lehessen hazudni, a legerkölcstelenebb főpapokat bekenték arannyal, a becsületeseket eltávolították az útból, újságokat, rádióadókat TV-csatornákat hallgattattak el, a NER a nagy, koszos seggével ráült mindenkinek a szájára. Már levegőt sem kapunk, csak ezt az állami bélgázt. Kicsit úgy tűnik, hogy megszoktuk, hogy így is lehet élni. Európában és a világ civilizáltabb részein tucatszám bukott bele a magyar kormány minden megnyilvánulásba, valószínűleg a rakoncátlan kis seggfej a legenyhébb jelző, amivel odaát illetnek minket. Itthon meg… kikapcsolt mikrofon, elhallgattatás, teremből kivonulás, bizottsági ülések bojkottja, újságírók kitiltása, cinikus és hülye válaszok, ha egyáltalán vannak, minden mindig Soros, meg a Soros fia, Gyurcsány meg migráns. Kb. 10-20 darabos szókinccsel rendelkező ügyetlenkék válaszolnak, ha nem titkosítanak mindent éppen 50-100 évre. Azaz, kuss mindenkinek, neked, gyerekednek, unokádnak, ameddig a családfád ki nem hal…
És most megérkezett a botrányok koronázott királya is, a lehallgatási. Eddig csak Belaruszban, Oroszországban, Kínában, Csecsenföldön működő borzalomról kiderült, hogy nem fantázia, honosított, itt van, ki tudja, hány éve szarik minden törvényre, emberi jogra, és minden másra a kormányod, ami nem érted, de ellened dolgozik szakadatlan. Ez már cáfolhatatlan tény, hiába füllentett minden kormánytisztviselő mást és mást kétségbeesett zavarában tegnap a világnak. Lemoshatatlan folt, beletetoválták neonvörössel a szégyent a képükbe. Ha ezt nem érti, érzi egy fideszfan, akkor nincsenek intellektuális képességei, vagy hiányzik belőle az erkölcs nevű alkatrész. Van, amit nem lehet kimosdatni, kimagyarázni sehogy. Ez most éppen az a helyzet.
Csak kérdezem, ha mérlegre tennéd… ehhez képest mi az öszödi beszéd??
2021. július 20.