Nemzettudat rovat

- Anyu, az a néni azt mondta, hogy ti vertek minket és nem adtok enni…
- Milyen néni? Hol van?
- Ott megy! Most mondta!
- Ó, hogy az a rohadt qwéletbe! Ezt mondta, tényleg? Többé nem állhatsz szóba ilyen nénikkel! Az a néni gonosz, azt akarja, hogy apád meg anyád börtönbe kerüljön! Az ellenségünk az a néni!
- Igen anya…
- Az a néni hazudik!! És ha még egyszer meghallom vagy meglátom, hogy ilyen nénivel szóba is állsz, megint nem kapsz egy hétig vacsorát, és úgy széjjelverlek, hogy visszakerülsz a kórházba újra! Értetted?
***
Vasárnap beszélgetünk valahol valakivel és azt mondja nekem, hogy „na és aztán van az a nagy, szőkehajú nő, na az aztán utálja a magyarokat…” Én nézek magam elé, levegővétel, és megkérdezem persze, hogy az a bizonyos Sargentini? Hát az illető nem biztos benne, de abban igen, hogy na, az aztán utálja a magyarokat. Rosszat akar, a TV-ben is mondták. Úristen, melyik csatornán? Mindegy, mi csak ezt tudjuk nézni… be akarja telepíteni a migránsokat. Nézek hülyén, a beszélgetés más mederben megy tovább, mert elfogyott ez a meder.
Itt, a Facebookon háromszor belefutottam valami idétlen videóba, hogy na, ezt akarja az a Soros-ügynök Sargentini és mindenféle vad migránsok törnek-zúznak a képeken. De mit láttak ezek az információs nincstelenek? És hol látták? Én is néztem, olvastam a Sargentini-jelentést, meg a hozzászólásokat, elárulhatom, hogy sehol. Azt üzente, azt mondta, hogy legyen nálunk jogrend, törvény előtti esélyegyenlőség, alkotmányos, törvényes, igazságos választási rendszer, ne legyen korrupció, legyen vallásszabadság, neked is, nekem is, egyenlő bánásmód… egy szó sem volt ebben arról, hogy na, foglalják el az afrikaiak Magyarországot. Nem utált minket, hanem jót akart a szőke nő a jelentéssel. El lehet olvasni ma is, hozzáférhető…
Most majd a kormány plakátkampányba kezd, meg veszettül nekiáll nemzetikonzultálni. Ahogy korábban Soros Györggyel meg Brüsszellel tette. A szóvivő naponta nyomja majd a képedbe, hogy nem magyar az, akinek megakad a torkán a NER hazugsága, mert a jó magyar igenis minden hülyeséget szó nélkül bevesz, lenyel, és talán még kurjant is hozzá egy népieset.
Nem tudjuk mire elkölteni a pénzt, annyi van. Nem nyugdíjra, nem kórházra, nem iskolára, hanem agydelejezésre. Butasorban tartásra. Szellemi jobbágysorsra…
Nyisd ki szépen a szád! Mindenki azt mondja: ááááá…. megadom a hangooooot… ááááááá….!!!
És most egyszerre nyel!

(2018.09.18.)