Helyi intézkedések

(hatálybalépés azonnal)
Általános részek
A társadalom alapegysége a család. A nagy egész ezen kis sejtjeiből tevődik össze az a nagyobb földrajzi egység, mely a területén állampolgári jogokkal és állandó lakhatási engedéllyel bíró személyekkel, melyek összetartozó erőként az azonos nyelvet beszélő, azonos kulturális örökséggel rendelkező, a körkörös védekezést szolgáló nemzeti mentalitással élő, közös közigazgatási egységként kezelendő népet jelenti a nemzetek általánosan elismert joginak, az egységes különállásnak és elszigeteltségnek és az önrendelkezés elévülhetetlen értékeinek megtartásával további intézkedésig az alaptörvényben foglaltak szerint. Ezt a képzavaros, értelmetlen zagyvalékot teljesen önállóan, minden külső segítség nélkül, saját hatáskörömben hoztam össze.
Rendelkező részek
A tulajdonosi jogokkal rendelkező, önálló területi egységként kezelt ingatlan területére, mely egy nagyobb szociális és társadalmi egység, un. társasház szerves részét képezi, az alábbi rendelkezéseket hozom:
Különös tekintettel a fenyegető vírusveszély, a világjárvány kezelésére a belépési szándékkal közeledő természetes személyek először az un. beléptetési zónákba kerülnek, melyek a lépcsőház erre a célra megfelelően kialakított, szögesdróttal elzárt fordulóiban vannak kijelölve. Az itt várakozók egymással nem érintkezhetnek, szexuális tevékenységet egymással nem folytathatnak, és tünetmentesség esetén hetente egy lépcsőfokot léphetnek előre. Ellátásukról részlegesen gondoskodunk, az un. házi virológusok, bal- és jobboldali szkeptikusok által kidolgozott, un. „ízteszt” segítségével, melynek során bekötött szemmel meg kell tudni különböztetni egy kupica vizet, pálmaolajat, ecetet, kóser szatmári szilvát egy kupica marónátrontól. Ezek után szaglószerv segítségével meg kell tudni különböztetni egy véletlenszerűen kiválasztott DM-ben vagy Rossmannban kapható illatkollekciót zabbal etetett versenylovak frissen kibocsátott bélgázaitól is. Mindez természetesen vonatkozik Jehova Tanúira, a víz-, gáz- és villanyóra leolvasókra egyaránt, szolgáltatókra és rezsicsökkentésre vonatkozó megkülönböztetés nélkül.
A járvány terjedésének megakadályozására tett tovább gondoskodó intézkedések részeként az ingatlan egész területén tilos éjfél után egészen folyó nap 3 óra 40-ig a genderpropaganda! Ha ezen időtájt a spájzban, vagy más mellékhelyiségben LMBTQ-aktivitás folyik, akkor azt a járványügyi különleges jogrend rendelkezései alapján haladéktalanul feloszlatjuk! Ebben az időzónában tilos a 12 év alattiak számára a PornHub használata és élvezete, függetlenül attól, hogy a lakásban nem élnek 12 év alatti személyek. A rendelkezések be nem tartását helyszíni bírsággal sújthatják az illetékes járvány-, polgár- és iskolaőrök vagy az egyetemi kancellárok. Minden egyéb időpontban, az ép intellektus megőrzése érdekében az egész lakás területén tilos a náci, kommunista, cionista, ókeresztény, sámánista, sátánista, terrorista, illiberális propagandatevékenység is!
Új parkolási intézkedések: tilos a lakás bármelyik WC-jét az indokoltnál többször vagy hosszabb ideig használni és ezzel a forgalmat akadályozni!
(hatálybalépés hivatkozási helye: Magyar Közöny, 2020. évi LXLMMLXX. törvény)
És ezzel mindent megtettünk a járvány további terjedésének megelőzésére! Hajrá Magyarország, hajrá bentlakók!
2020. november 07.