Az igazság után loholva rovat

(a realitás új dimenziói)

Ha egy zöldruhás tébolyult kacarászva pózol egy képen ötven halomra lőtt, vérző állat gúlába rakott teteme felett a sokmilliót érő távcsöves puskájával és azt nyilatkozza, hogy azért vadászik, mert az egy sport és ő szereti az egészséges életmódot, de különösen a természetet. 
Ha egy szektás vegán pillogva forgatja a szemét és azt mondja, hogy ő azért nem eszik húst, mert nagyon sajnálja az édibédi állatkákat, akiket ezért bárhol leölnének, de tart otthon a lakásában egy egész falka teljesen haszontalan élőlényt selyempárnákon, akiknek a táplálásért a világon milliószám hullanak bele a nagyüzemek darálójába teljesen ártatlan más élőlények… 
Ha egy talpig bíborban és bársonyban szoknyálkodó jelmezes azt mondja az éhező koldusnak, hogy csak bízva bízzon, és kérjen bátran, mert majd megadatik, de takarodjon innen a lépcső mellől, mert büdös és zavarja a délutánra idejövő vidám násznépet, akik a szertartásra jönnek…
Vitéz nagybányai Horthy Miklós tulajdonképpen megvédte a magyar zsidókat. Nélküle sokkal többet hurcoltak volna el és többen haltak volna meg.
A magyar egészségügy és oktatás Európa élvonalában van. A tízparancsolat a legjobb gyógyszer.
Magyarországon sajtószabadság van, csak a biztonsági őr megveri azt az ellenzéki képviselőt, aki a köztévébe be akar menni, de ő is csak a feladatát végzi. Magyarországon különben is bántó baloldali médiatúlsúly van.
Magyarország jobban teljesít, az európai élvonalban van, csak meg kéne már végre érteni, hogy itt azért olyan alacsonyak a bérek, mert különben nem dolgoztatnának itt a rabszolgatartó nyugati gyárak, asszonynevükön un. „magyar ipar”.
Mészáros Lőrinc a jóisten segítségével lett a legvagyonosabb ember. Mert nyilván a legjámborabb is volt, sokat imádkozott, énekelt és meg is adatott neki.
Orbán Viktornak évről évre semmije sincs, nem keletkezik vagyona, párezer forint sovány megtakarítás, és az is mindig csak egy teljesen véletlen, hogy állítólag a saját költségén mindig elrabolják, felhurcolják valami luxus magángépre és elrepül minden nagyobb nemzetközi mérkőzésre díszpáholyolni.
Előbb voltunk itt Európában, mint a marslakók, csak visszajöttünk újra.

2019.02.08.