Az erkölcs erkölcstelensége

- A kurválkodás kibaszottul erkölcstelen! – csapott az asztalra a városházán igen erényesen özvegy Kőnigstein Bránerné, azaz Madam Kunigunda, a város patinás bordélyházának nagy becsben álló tulajdonosa, mikor felháborodásában bement régi és hűséges kuncsaftjához, Frakcióházy Hugó polgármesterhez – Legyen már végre rend! Már be se lehet jönni nyugodtan ebbe a városba, mert ott strichelnek az úton ezek a jöttment cafkák!
*** 
- A távgyógyítók, távjósok sok száz forintot húznak ki az emberek zsebéből, és okkal feltételezhető, hogy sok embert károsítanak meg – mondta Rétvári Bence a KDNP-ből.
- Társadalmi igény nem mutatható ki a szolgáltatás iránt, s nem lehet más emberek becsapására építeni egy üzletet – tette hozzá.
Harrach Péter, a közismert nevetőfejű ember pedig ezt mondta:
- Sok 100 forintos percdíjért „küldenek” csalók gyógyító energiát és ezzel jószándékú embereket csapnak be, ami ellen fel kell lépni, mert súlyosan sérül a vásárlók érdeke.”
*** 
(idén 30 milliárd forint támogatást osztanak szét a kormánynak kedves egyházaknak)
*** 
… és ekkor itt leszakadt a plafon, áramszünet volt, a gép is újra indult és én is nagy nehezen magamhoz tértem, újra elolvastam, de tényleg ez van odaírva, még mindig…

2019.01.31.