Tanulás és törvények

Bölcs Tanítónk és Kedves Vezetőnk ismeri azokat a mesekönyveket, amelyekben a herceg megmenti a királyfit és aztán összeházasodnak és boldogan élnek. Konzekvencia és intelem: ne házasodjanak és ne legyenek boldogok!!! A frász jöjjön inkább rájuk!
Helyette számtalan kincs van, ami az egészséges gyermeki lélekre üdvözítően hat, csupa felemelő szépség, erény és a jóerkölcs forrása.
Itt vannak rögtön a magyar népmesék. A szereplők állandóan átverik egymást, folyamatosan hazudnak össze-vissza, a pásztorgyerek megzsarolja a királylányt, hogy mutassa meg a nemiszerveit, a király ruha nélkül rendeli magához a szegény leányt, máskor meg merő viccből elvágják a lovak lábán a bőrt és feltűrik, több helyen embert esznek, mindenféle állatokból ember, emberekből állat transzfajú lények szerepelnek, olykor állatokat vesznek feleségül vagy állatokhoz adják a lányaikat, vagy éppen fizetőeszköznek tekintik őket, mint az egyéb jószágokat… hmmm. Valamint khm.. izé… a Hamupipőke királyfiról mit mondjunk?
De sebaj, tanulhatnának erényt dicsőséges őstörténetünkből is az óvodások: amikor hont foglalnak a derék vitézek, népszerű legendáink, meséink szerint száz meztelenül fürdőző lányt kaptak el a folyó partján és tettek magukévá, miközben azok sikoltozva tiltakoztak és próbáltak menekülni… közülük is Dúl királyé legszebb kettő, agg Beláré tizenkettő… az atyák nyilván örültek a jólnevelt lovagok bejövetelének. Akik aztán később szervezett rablásokba kezdtek Európa-szerte, erre a gyilkos erőszakra az utódaik még ma is rendkívül büszkék.
De, ha megérkezik az óvodába a még magasabb erkölcs, akkor olyan pompás dolgokat tudhatnak meg a csemeték, hogy a munka egy pocsék dolog, isten büntetése, és nem is kéne dolgozni, ha az az Éva néni bele nem kajál az almába. A kígyó meg a Sátán. Na, apa meg anya azért járnak el pénzt keresni. Aki meg nem hisz és csóvál eléggé szorgalmasan a feljebbvalóknak, azt megeszi az oroszlán. (És történt ott lakásuk kezdetén, hogy nem az Urat félték, és az Úr oroszlánokat bocsátott reájok, amelyek többet megöltek közülök. (Királyok könyve II.)) Meggyőző érv, hogy viselkedjünk rendesen, helyesen higgyünk, ha ránk szólnak. Ezen kívül értesülhetnek arról is, hogy anyukájuk, lánytestvérük gyakran tisztátalan. (És hogyha sok napig tart az asszonynak az ő vérfolyása a havi bajának idején kivül, vagy ha a folyás a havi bajon túl tart: valameddig az ő tisztátalanságának folyása tart, úgy legyen, mint havi bajának idején, tisztátalan az. (Mózes III.)) És arra is nagyon kell figyelni, hogy mikor tisztátalan az óvónéni. Akkor vigyázzatok, hogy hozzátok ne érjen! De ha csak simán folynak a hétköznapok, akkor valamelyik családtag bűneiért az egész bagázs megy a levesbe. (És parancsola a király, és előhozák azokat a férfiakat, akik Dánielt vádolák, és az oroszlánok vermébe vettetének mind ők, mind fiaik és feleségeik; és még a verem fenekére sem jutának, amikor rájok rontának az oroszlánok és minden csontjokat összezúzták. (Dániel könyve)) Bizony, gyerekek, ha Orbán bácsira figyeltek, akkor az összes mese csupa erény, nem ám herceg meg királyfi együtt!! Még erényesebb és családcentrikusabb, hogy ha valamiért megharagszik ránk a főnök, hát vízbe fullasztja az egész bolygót, közben minden ártatlan állatot is, kivéve az egy-egy pár mintapéldányt, akik majd szoros vérfertőzés keretében kell, hogy újra benépesítsék a bolygót. Ilyeneket kell tanulni, nem ám olyan gendereket, bizony! De ha csak a klasszikus meseirodalmat használjuk az ártó nyugati gendegtámadás helyett, ott merő féltékenységből megmérgezi az almával az ártatlan lányt a királyné, miután nem tudta a vadásszal a szívét kivágatni, pár fával arrébb a mézeskalácsházban a boszorkány gyerekeket hizlal, hogy megsüsse és megegye őket, öt oldallal és tíz fával arrébb pedig a farkas élve eszi meg a Piroskát is, meg a nagymamát is… ez a mentális egészség, gyerekek, nem ám a gender!!!
Tessék szót fogadni, odafigyelni, hogy mit tanultok, különben minden nap nemet kell váltanotok, és anyátok nem győzi majd ruházni ezt nyugati nyegleséget!
2021. július 24.
Címkék: vallás