Magánbűnök, közerkölcsök

(Nem Jancsó Miklós, hanem a népszavazás margójára)

Éppen felvonul a népség, és jó alaposan megvédi gyermekeinket. Azt mondják a nemzeti uszítók, hogy ha nem népszavazol, akkor nem véded meg. Akkor bizony elárasztják a gyerekeidet a buzik, migránsok, transzok, genderek, Brüsszelek, meg mindenki. Így, hogy fickósan népszavazol egyet nekik, nyilván kihalnak azonnal a melegek, nem lesz többé szivárvány az égen, s a pedofilok is kardjukba dőlnek Világos mezején. Ja, nem…. pontosítok. Ha jó nagyot népszavazol, akkor valószínűleg elérheted, hogy a gyereked egy tájékozatlan hülye maradjon 18 éves koráig, minden létező veszélynek kiszolgáltatva.
Kitől és mitől is féltsük az erkölcseinket, meg a gyerekeket… lássuk csak…
Wolfgang Přiklopil, Natascha Kampusch elrablója és fogvatartója nem volt liberális. Josef Fritzl, az amstetteni rém nem liberális volt, hanem kőkemény konzervatív, nem szerette volna, ha a lánya szabadosan viselkedik, inkább vérfertőzte keményen a pincében sokáig. Pándy András aktív sorozatgyilkos is vérfertőző volt, protestáns, és nagyon konzervatív nézeteket vallott az apaközpontú családi életről. Marc Paul Alain Dutroux hat lány elrablója, bántalmazója, akik közül négy meg is halt, nem liberális volt. Anders Behring Breivik, nem liberális, hanem kőkemény szélsőjobbos fasiszta, aki 68 gyereket ölt meg Utøya szigetén. András yorki herceg egy szemet sem liberális, erősen konzervatív arisztokrata, éppen per alatt áll kiskorú lány sorozatos megerőszakolásáért. Silvio Berlusconi, Novák Katalin nemzeti szülésznő konzervatív álma, Orbán Viktor elvbarátja és büszkesége egy pedofil öreg fütyi, aki kiskorúakkal hancúrozott mérhetetlen illiberális vagyonában és hatalma teljében. A német és belga urak, akik Thaiföldre járnak seregestül, hogy olcsó és érintetlen kisfiúkat erőszakoljanak halomra, nem liberálisok egy cseppet sem, hanem jólszituált konzervatív családapák. Az USA-ban 39 millió ismert áldozata van a gyerekek elleni szexuális visszaéléseknek, ezt túlnyomórészt a családon belül követték el, nem liberálisok, konzervatívok, és a katolikus papok 2%-a is egyértelműen érintett. Hollandiában sokkal több az ismert egyházi eset arányaiban. Magyarországon a szőnyeg alatt, ezer évre titkosított, mint bármi más. De nem is a demokrata Obama mondta, hanem a tahón konzervatív Trump, hogy a nőknek csak jó erősen rá kell tenyerelni a p***-jukra és az nagyon is macsó, meg rendben is van. Az Illető a tenyerelés mellett az orbanizmus bálványa is egyben. De tömegével akadnak azon a vidéken keresztény szekták, ahol évtizedeken keresztül bevett napi rutin volt a nők, gyerekek megalázása, a nemi erőszak, meg a néma hallgatás. „A szolgálólány meséje” igazán érzékelhetően összefoglalja a bigott vallásos hozzáállást a kiszolgáltatottsághoz, szexuális elnyomáshoz, erkölcsökhöz. De csak ilyen példákat ismerek százszámra. És még csak elő sem vettem a Kaleta-Szájer-Borkai kártyát, mert annyira olcsó hatásvadászatnak vélem, hogy még ezzel is megfejeljem a felsorolást. De miért is van ez így?
A konzervatív elme alapvetően csökött. Ez most nem fikázás, csak egy ténymegállapítás. Nem tud szabadulni például attól, hogy két-, három- vagy ötezer éve mit mondott az egyik fütyi a másik fütyinek a hatos számú pálmafa alatt, legyen szó egy tevehajcsárról, ács fiáról vagy kék pásztorgyerekről… mindegy, azt, hogy mit mondott az izé hegy lábánál fekvő mizé völgyben, azt naponta hétszer el kell olvasni neki, meg még hetente kétszer meg is kell, hogy hallgassa valami kinyilatkoztatásban, bármekkora spoiler is legyen az. Ez az élete, érted? Nem lehet ám könnyű neki sem. És hogy lehet ebből kitörni? Sehogy. Csak azt teheted, hogy kifelé álságosan mutatsz valamit, kettős életed van, nem bírod feldolgozni a feszültséget, ami felgyülemlik benned, és lehámlik rólad a Homo Sapiens meg a nadrág hátul a sekrestyében.
A fentiek nem fantáziák, hazugságok, hanem valamennyiünk által ismert tények. Ellentétben azzal a nyilvánvaló hülyeséggel, hogy gaz LMBTQ-aktivisták beosonnak az óvodába és nemváltoztatásra dumálják rá vagy kényszerítik az ártatlan, síró csöppségeket. Ezt az ökörséget, amit erővel vernének bele a tök üres fejekbe kormánypárti hirdetések százmilliókért, ezt benyalják az emberek, mint az ingyen fagyit. Ezért még akár népszavaznak is lelkesen, Trianon, egy vérből valók vagyunk, halál a buzikra, halál a libsikre, Brüsszelre felkiáltással.
Tudomásom szerint melegek, leszbikusok még nem bántottak gyerekeket Magyarországon. Liberálisok sem. Szóval, mitől és kitől akarod megvédeni a mi magyar gyerekeinket, szavazópolgár?
Amúgy te az épeszűek melyik csoportjába tartozol, ha igen, drága honfitársam? Úgy népszavazásilag.
2021. augusztus 12.
Címkék: NER