A mesterterv

És akkor most a LEGO is kiállt a szivárvány színei mellett. Na, erre ilyenkor – a bevett koreográfia szerint – kocsismáték, alapjogokértközpontok, gajdicsottók, CÖFÖK, szentkoronarádiók, és egyáltalán az összes NEREK, egykaptafára táncolnak és sikoltoznak megint, ahogy tették az IKEA ellen, amikor megtaposták a Pagony könyveket, amikor megesküdtek, hogy soha többé nem néznek HBO-t, nem hívnak Netpincért, nem isznak Coca Colát még a sivatagban sem, mert a bojkott az bojkott, olyan, mint a nagyböjt, lemondás, cölibátus, önkihere, és ők aztán soha többé egy ujjal sem nyúlnak hozzá senkihez, akinek az ujjai valaha Glamour-t érintettek. Most akkor éppen máglyára szórják a LEGO-t is… brávó!
De gondold csak végig… egy ügyes mesterterv, Civil Összefogás, Kétfarkú Kutyapárt, Polgári Matricálási Mozgalom, Közért-Pride, Vidám Ragasztógyerekek Bandája, és sok kedves aktivista közreműködésével sorra beférkőznénk az üzletekbe, a Hadházy meg a Szél Bernadett-félék például a havi kötelező kényszermunkájukat élelmiszerboltokban töltenék árufeltöltőként, és mindenhol mindent mindenki ellátna egy kis szivárványszínű matricával a polcokon… pacalt, csirkefarhátat, zellert, gyökereket, repülősót, szóval minden kaját, ruhát, elektronikai cikket… képzeld csak el…
Egy felnőtt szervezet maximum 40 napig bírja az éhségsztrájkot. Ha szorgalmasan csinálnánk, két-három hónap múlva éhenhalna a kormánypárt teljes szavazótábora.
2021. május 21.