Nyílt esti mese a nőkhöz és a férfiakhoz, és mindenki máshoz

„Az anya nő, az apa férfi” – szögezi le mostantól az alaptörvény, mely egy tízmilliós országban immár egy erőszakos kisebbség játékszere, de ismerjük el, ebben most igaza is van.
Én, mint hajdani biológiatanár, önigazolást találtam ebben. Helyesen mondtam, igazat tanítottam! A biológiai apa tényleg egy férfi (kan, hím, bak, bika, gácsér, mén, csődör, kandúr, kakas, stb.), a biológiai anya pedig valóban nő (nőstény, kanca, szuka, tehén, suta, tojó, stb.). Ez igaz, kivéve például a csigákat, amik hímnősek egyszerre, meg ott vannak a nemváltó halak, meg azok is érdekesek, amik bimbózással szaporodnak, de ne szőrszálhasogassunk, az „alaptörvény” biológiát oktató részében ez egy igaz tétel! Az még nem került bele, hogy az ember egy négylábú emlős – pedig az! – mert a misztikusok szerint az embert Isten a saját képére teremtette, na, meg már hogy nézne ki egy négylábú Isten?! Szóval, az egy nő meg egy férfi azért került bele az alaptörvénybe, mert így védik – állítólag - a családot. Na, ezt el ne hidd! Ez a lódítás benne! Visszatérve Istenre, a monoteista vallások főistene mindig valami magányos, mogorva szingli, semmiféle családja nincs, a keresztényeknél még a fia is terméketlenül, trónörökös nélkül halt meg, talán ezért is volt sokszor ideges. Mohamed prófétának bezzeg számtalan felesége és ágyasa is volt, és egész nap dolgozott, mint egy varrógép. Nem is volt Isten fia, csak egy ambiciózus kurátor. Szóval a becsapás itt a család. Ismerjük el, az egy férfi – egy nő család abszolút önkényes dolog, de nálunk ez van, így rendezkedtünk be, alapvetően semmi gond sincs ezzel a párosítással. A szarvasfélék alaptörvényében akár húsz tagból is állhat egy apa háreme, az oroszlánoknál szintén, más állatok meg azzal állnak össze egy párzásra, ami éppen szembejön és hajlandó erre. Szóval, a családmodell az apa férfiságát, a nő nőiségét semmiképpen nem befolyásolja, nem érinti, ismételjük: az apa a férfi, a nő meg az anya. A homofób meg lehet nő is, meg férfi is. Ugyanis erről van itt szó.
Hogy a nemzésen és a szülésen túl ki és mi lesz a család, az már egy egészen másik történet. Ha a lengyeleknél nem szabad elvenni orvosilag még az erőszakból fogant magzatot sem, akkor az erőszaktevő bűnöző lesz náluk a keresztény apa és a szenvedő áldozat az anya. Szép, magasztos gondolat. A család viszont megint más dolog. Mert lehet bárki az eredeti szülő, a későbbi emberi közösség viszont egészen más szereplőkből is állhat. Azokból például, akik szeretik, felnevelik a gyereket. És ez lehet Pista, a vájár a Zobák lejtősaknából, egy nevelőtiszt a sitten, Maugli esetén Akela, Bagira vagy Balu, Sir Kán is lehetett volna, ha nem veszíti el a gyermekelhelyezési pert, de lehet egy tanár, esetleg egy tiszteletes, egy leszbikus varrónő, egy transznemű énekes, de rendes, tiszteséges, azonos nemű párok bármikor, vagy esetleg szinglik is az alkalmatlan, feslett életű, alkoholista, drogos, faragatlan, bűnöző életmódú szülők helyett. Na, éppen ezt igyekszik megakadályozni az „alaptörvény”, állítólag a családok érdekében.
Itt a mese vége, aludjatok el szépen gyerekek! Szép álmokat egy jobb, szebb, szabadabb országról!
2020. december 15.
Címkék: vallás