Gyomorforgató Boldogtalan Sanyarúasszony Hava (a szkíta szattyánnaptár szerint Átokhava…)

A világteher az, ami minden országot egyként sújt most, a szokatlan fertőzés a Földön, az idősek között arató halál, a lengő kasza, ami azért néha fiatal szárakat is elmetél örökre. Az erre adott válaszaink meg kinek-kinek kedve szerint szabadkőműves összeesküvés, Isten csapása az ártatlan hülyékre, Sátán garázdálkodása a kertek alatt, Bill Gates végítélete, 5G-s elmehábor. A Halál Angyala szárnyának suhogása hallik, a lelkiszegények meg most tényleg boldogok, mert szerintük nincs is halál meg vírus, csak bábjáték meg mese az egész.
De ez itt fent mind nem elég, ha elbarikádoztad magad kitépett tollaiddal, szőreiddel, nyáladdal és egyéb váladékaiddal az ajtó mögé, ahol „bújt az üldözött, s felé kard nyúl barlangjában”, utolér Demeter Szilárd szava a sugarakon s vezetékeken át, hogy Európa Soros György gázkamrája, és mi vagyunk az új zsidó áldozatok, akiket ez majd taccsra is vág. A nemzeti gyomorforgatás azzal indul, hogy valaki, esetünkben ez a határon túli szemétledobóban talált szellemi nincstelen, megfordítja a közlekedési irányjelzőt, átváltja a váltót a síneken és visszafelé indul az anyag a tápcsatornádon. Ne azt mondjuk, hogy ízetlen tréfa, hogy ez a prosztó parazita, aki nem tett még mást, csak a társadalmat irritáló baromságot mondott, alpári gusztustalansággal szórakozik a gázkamrákkal, zsidókkal és a nyilvánvalóan magyar-zsidó Soros Györggyel, akinek ezer és ezer dolgot köszönhet a rendszerváltás Európája, aki megváltásként adta nekünk a pénzét, támogatását, hogy lerázhassuk a szocialista rendszerek igáját, tanulhassunk, utazhassunk végre, Soros hasznához és tetteihez képest Demeter egy szétnyomott poloska az ablak rései között, hanem inkább azt, hogy ennek a félkegyelműnek nem lett volna ehhez bátorsága, ha nem érezne a háta mögött hathatós támogatást. Bármilyen kulturális posztról egy ilyen seggfejet szégyenkezve és éjszaka zsákbavarrva távolítanának el, sűrű bocsánatkérések közepette. Nálunk viszont bárki lehet államilag felkent bármilyen hülye, ez inkább kötőanyag a betonhoz, hogy továbbra is masszívan a helyén maradhasson. Irritáljuk a Nyugatot? Egérkeként huzigáljuk az oroszlán bajuszát? Egy Demeter vagy Németh Szilárd? Egy Hollik? A 3 éves Devonka az óvodában a fenekét mutogatja az óvónéninek, meg nyelvet ölt rá? Ha valaki valami idegen szót, fogalmat talál és nem érti vagy nem tudja kimondani, az nemzetileg azt mondja, hogy „Soros kottájából játszik”. Na jó, nem baj, hogy ezt mondja, mert valami szóösszetétellel ki kell tölteni a zavart az időben, de figyeld közben az arcát, nem is szégyelli magát. És ez már rettenetes. Akár ezerszer is elmondja bármelyik ugyanezt, anélkül, hogy két hasznos szalmaszálat valaha is keresztbe tett volna ebben az országban. Így aztán Soros György lett az idegengyűlöletünk jelképe, szimbóluma, ő hozza Európára az ármányt, vezeti kézen fogva a terroristákat minden tanulatlan, képzetlen kiszolgáltatott fejébe. És mivé is lettünk ezáltal?
Mellbevágó, aztán egy mélyütés megint. A pár hete nyilvánosságra hozott adatok szerint az összes OECD országban készült felmérés alapján – Figyelem! Nemzeti büszkeség következik! Dobpergés! – a magyar emberek, különösen a magyar gyerekek a legelutasítóbbak másokkal szemben. A 15 éveseink embergyűlöletben messze verik a világ népeit, még a gyárilag bigott vallási tébolyra idomított lengyel gyerekeket is! Micsoda hírnév megint! Vö. a magyar vendégszeretet hungarikum! Vö. azzal, hogy nálunk aztán tényleg semmi rossz tapasztalata nincs, nem is lehet senkinek a menekültekkel, de a magyaroknak a melegekkel sincs, mégis csak a sima utálat kedvéért, L’utálat pour l’utálat alapon, magunkévá tettük ezt. De csak te gondolod, hogy a világ leggyomorforgatóbb generációját neveljük éppen! Más meg azt mondja, hogy ez hazafias, nemzeties, nemes gondolat, hogy valaki undortó. Csupán az a kérdés, jobbról vagy balról közelíted meg a témát.
Szép időket élünk. Kíváncsi vagyok, tartogat-e még valami meglepetést a Mikulás meg a Jézuska?
2020. november 28.