Erkölcseink silója

Most mit csinál az a szerencsétlen, akinek az elmúlt 12 év NER-es médiája szétrohasztotta az agyát, és eddig csak annyit tudott, hogy a menekült az egy qw migráns, a magyarok csak magyarokkal akarnak együtt lakni, mert magyarember a magyarok magyarizéjének a magyarizéje. Most meg itt vannak az új menekültek, és senki, de senki nem nevezi őket migránsoknak. Pedig a többségük nem magyar. Van, aki még csak nem is ukrán. De akkor mi a más? A Németh Szilárd nevű váltóáram, akinek a posztere Bagdy Emőke ágya felett is ott van, annyira szép, nemrég még egy társzekér gumibotot vitt a szögesdrótos délre, ott pózolt keresztényileg a katonákkal, hogy aztán csak bátran üssék-vágják, aki erre jönne (Emőke Bagdy likes this), most ugyanő, csőrében egy olajággal és viseltes öltönyében békenyilatkozatot tesz a háború ellen… na, de miniszterelnökünk is tekereg szorgosan, mint egy hernyó, Szijjártó képtelen egy egyértelmű nyilatkozatot tenni, el is ítéljük, de nem ítéljük el, mert hát megértjük, meg ennek a dolognak semmi köze ahhoz, annak meg ehhez… ennél szánalmasabb vonaglásokat nem mutatott még be a kormány, aki egyedül maradt a világgal szembeni mocsarasabb parton, még a lengyelek is már öklendeznek tőlünk, talán csak a dél usztasái, csetnikjei maradtak meg nekünk, mint legjobb eszmei társak.
De mi van Orbán Isten híveivel, a jobbos köznéppel? Most ott tart a hittan, hogy Márki-Zay, aki Gyurcsány, elzárná a gázcsapot, háborúba rángatná az országot, rezsicsökkentést törölne, míg Orbán, a béke himnuszát énekelve követhetetlen hülyeségeket beszél, ígér a menekülteknek fűt-fát, füles Miskakancsót, a civilek meg éjjel-nappal, szakadásig dolgoznak a pályaudvarokon. Nem, nem az Orbán, nem a Szijjártó, nem a Varga Judit, hanem néhány egyházi szervezet meg a civilek továbbra is. Az álladóan leköpött, lesorosozott Migration Aid. meg a Kétfarkú Kutyák. És amilyen álszent és mocskos a számító disznó, a végén majd csináltat magáról egy reklámfilmet a Karmeliták teraszán, ahol majd szenvedő arccal letörli izzadt homlokát, és bejelenti a népnek, hogy éjt nappallá áldozva és szakadatlan, a puszta hősies felsőtestével védte meg az országot, emlőjéből táplálta a menekülteket, és hajrá Magyarország. hajrá magyarok! A háború nem ért ide, hős honvédőink állnak a (beton-, gránit- szikla- stb. szilárdan, mind a harmincheten, fokossal a kezükben és védik a hazát! Ha ő nem volna, hanem Gyurcsány volna, itt csak özvegyek és árvák sikolyát vinné a tavaszi szél… na, hát körülbelül ilyen a mi kis mitológiánk. És működik, persze, működik…
Nem csak kárpátaljai, nem csak ukrán, hanem egyre több magyarországi magyar család menekül el ebből a bolondokházából, pakolja a bőröndbe a múltjának szilánkjait. A déli határkerítés és a szögesdrótot állandóan a fogukkal tépő „arab terroristák” meg közben kiestek a köztudatból. Idáig naponta felhágott a szögesdrótok bástyájára egy-egy lófarkas zászlót cipelő muszlim, fogai között jatagánnal, de a magyar oldalról Dugovics (XVII) Titusz őrmester „Éljen Orbán, éljen Bakondi! Spöttle szép!” felkiáltással magával rántotta a mélybe. De ez a performance az ukrán világégés miatt most szünetel. Amúgy meg… tök értelmetlen az egész kerítésbaromkodás… ha sétálsz a városban, Budapest egyre nagyobb területén minden második-harmadik ember – láthatóan – jövevény, bevándorló. Úgy Pesten, mint Budán. Csináltuk ezt a cirkuszt a világnak, hogy ott lent, pár kilométeren, nagy csinnadrattával „megvédtük” a keresztény Európát, közben ezrek és ezrek csak simán megkerülték a kommunizmus határdíszletét, és itt laknak, élnek, esznek, isznak a városban. Most, az újhullámmal még változatosabb lesz az összetételünk. Európa mániásan faszita elveket valló nemzetállamából multikulti lett, ha akarta, ha nem. De egyszer úgyis minden kiderül, egyszer lelepleződik ez az egész, és csak két ország lesz, a szabad demokrácia meg vele szemben a putyini, orbáni, lukasenkai nemzetieskedő erőszak. Csak addig… csak addig hogyan bírjuk ki? Vagy ledarál minket a történelem.
2022. március 14.