Kiáltvány

Isten fehér, hetero, középkorú, keresztény, szőke, kékszemű és magas! És magyar férfi! Nem véletlenül Máriát szemelte ki béranyának és nem Józsefet! És a történelemhamisítással ellentétben nyolc közös gyermekük volt, és abból is csak egy volt Jézus, aki szintén, magas, kékszemű, középkorú, fehér és hetero, és mint ilyen, magyar férfi volt! (Csak a világméretű földalatti és a Sátán eljövetelét előkészítő háttérhatalom állítja be idegenfajú embernek!) A hibás fordításnak köszönhetően csak mi, magyarok tudtuk kideríteni, hogy nem utód nélkül, hanem 12 fiúgyermek boldog apjaként halt meg, hiszen Jézus nem lehetett gyermektelen, mert nemzetileg sokasodott és szaporodott! Ádám óta ez minden magyar, középkorú, szőke, kékszemű, hetero embernek kötelessége is!
De, hogy a három királyok között szerecsen Boldizsár?? Ki csempészte ezt az elfogadhatatlan, felháborító, minden alapot nélkülöző aljas tézist a Szent Könyvbe? Menjünk asszonyok! Ezt már nem hagyjuk! Magyar anyák! Hallgassatok az ősi, ökörszarvból készült kürt hívó szavára! (Nálunk nem kosból van, mint a tudjukkiknél!) Menjünk Vizsolyra! A gyerekeinket mérgezik már kora, védtelen és cseperedetlen korukban a tudjukkik háttérhatalmak! Ne hagyjuk! Nem tűrjük! Magyarország a keresztény, fehér, hetero, középkorú, kékszemű férfiaké! Már a hitünket támadják! Égessük el a hamis Bibliát! Magyar Bibliát minden magyar kézbe!
Beszédet mond Vitéz dr. Felsősztyeppei Nomád őméltósága, az állampusztai alapszervezet elnöke! Beszédében javaslatot tesz az aradi vértanúk napján, hogy Damjanich János ezentúl becsületesen magyarul Dankónak, Poeltenberg Ernőt Pölöskeinek, Leiningen-Westerburg Károlyt Lenge-Nyugati Károlynak nevezzük el és minden magyar hős legyen magyar hős és minden magyar hős legyen fehér, keresztény, kékszemű, hetero és magas! Ne mérgezzék tovább a gyerekeinket! Elég volt! Nem tűrünk tovább! Már a Nemzet Atyja (aki fehér, hetero, középkorú, kékszemű és magas), is megmondta, hogy van az a vörös vonal, amit nem lépünk át! Húzzátok lámpavasra az utcán a másszínűeket! (Ezzel csak azt kell megvárni, amíg Mészáros és Tiborc 4 ezermilliárd EU-s támogatásból újra lámpavasakat telepít minden magyar faluba és városba!) Legyen újra minden magyar falu és város kékszemű, középkorú, fehér, keresztény és magyar férfi! A hamis Bibliákból, LEGO-kból rakjunk máglyát, őrtüzek világoljanak az Őrvidéken, Dalmáciában, a Felvidék hegyein és Székelyföld ormain! Este égő bibliás felvonulás!
És ne felejtsd el soha: A Csodaszarvas is fehér, hetero, középkorú, kékszem és magas volt! Már a táltosok is fehér, hetero lovakat áldoztak fel a nemzet oltárán!
egy számtalangyerekes magyar nemzeti anya
(magas, kékszemű, hetero, keresztény, középkorú, férfi)
2020. október 06.