Génjeinkben a hiba?

Béla apuka sétálni viszi a fiát. Dezső apuka is ugyanezt teszi, koratavasz van. A két kislurkónál meg szó szót követ, azután összeverekednek a gyerekek. A Föld árnyékosabb oldalán, Hülyeisztán országaiban Béla apuka kétszer felrúgja Dezső apuka fiát, Dezső apuka meg a padba veri Béla apuka porontyának a fejét, hogy mit bántja az a rohadék az ő kis csibikéjét, azután a két apuka is összeverekszik és szanaszét verik egymás fogát. Később meg talán nyíllal és, majd ágyúval is lövöldöznek egymásra. Normalisztánban meg mindkét apuka elkapja a saját büdös kölkét, alaposan megmossa a srác fejét, hogy mégis, mi a bánatot képzel, aztán a két pasi sűrű elnézéseket kér egymástól és később együtt elmennek sörözni az árnyas kisvendéglőbe.
Valahogy ez hiányzik belőlünk. Lehet, hogy valami ázsiai-európai népkeveredés az oka, de ez gén ez nem maradt meg, ami ezért felelős. A brutális barom fehér arc Új-Zélandon megöl ártatlan embereket, a magyar zsigeri idióta meg azt mondja, hogy erről a muszlimok tehetnek, meg liberálisok… meg még azt is, hogy hajrá baromarc, öljél csak sokat. Egy normális keresztény fehér a talpáig elszégyellte volna magát, hogy ez bárhol a világon előfordulhat, az ő nevében, vagy az ő oldaláról. A norvég aberrált idióta esetén is muszlimterroristáztak, hogy nyilván a muszlimok tehettek arról is, ők váltották ezt ki. A normális, maradék fehér ember, akibe egy csepp morál szorult, viszont Machesterben odaáll a muszlim mecset elé és kiírja, hogy amíg ők bent imádkoznak, addig ő itt kint áll és védi őket. Mert ők egy közösség, muszlimok, keresztények, együtt. A gyönyörűszép Gal Gadot, a Wonder Woman, zsidó létére szembeszáll Netanjahuval, az országban élő arabok érdekében. Amikor valaki kívül és belül is egyaránt szép, akkor így tesz, bizony. London muszlim polgármestere annak idején a jó édes qwanyjukba küldte inkább a terroristákat, annyira felhúzta magát a sajátjain. Egy normális ember így tenne, nyilván. A saját háza táján söpör először, azután fikázza a többieket.
A terrorista természetesen egy vallás-, nemzetiség- és bőrszínfüggetlen kretén. Az a szórakozása, hogy ártatlanokat gyilkol, valami hülye elvek miatt. Tinket, válogatás nélkül egy párizsi szórakozóhelyen, zsidó egyetemista lányokat robbant fel egy izraeli bevásárlóközpontban, sétáló tömegeket gázol teherautóval, megver vagy megkésel egy kipát vagy pajeszt viselő férfit valahol Európa nyugati országaiban, megtép egy vásárolni siető muszlim nőt a kendője miatt, Tatárszentgyörgyön teljesen ártatlan, békés cigányokat gyilkol, civileket a Dunába lő, buziverést rendez hazafelé igyekvő ártatlan fiúknak, de ugyanilyen elmebeteg a hévízi polgármester, amikor ártatlan gyerekek nyaralását akadályozza meg a bőrszínük, származások miatt, az őcsényi falugyűlés hasonlóképpen, és aljas az állam, amelyik szögesdrótok között menekülteket, gyerekeket éheztet, Ezek mind egykutya, úgy, ahogy van.
De! Emlékszünk rá, amikor muszlimok védték húsvétkor a keresztény templomokat Jordániában? Egyiptomban is volt ilyen, ha jól emlékszem… 
Talán minden ország vesztésre áll, ahol a gyűlölet erősebb a szeretetnél, azok meg különösen, ahol a mérleg gyűlölettányérjába a potrohos egyház is beleült. Ott esélye sem marad az embernek ép észben megmaradni. De persze addig, amíg még megvan az eszünk maradéka, amivel gondolkodni tudunk. Ha már ezt a maradékot is elveszítettük, mi is gyűlölni fogunk mindenkit határtalanul.

2019. 03. 17.