Nemzeti nap

- Ó, látom, első fedező! Milyen fiatal még… nem járt még nálunk, igaz?
- Bocsánat, így tudják, ennyire látszik? Köszönöm, hát tényleg… 
- Tudja, nem találgattam, a nyakába ültetett chip jelez. Fejlett korban élünk, látja, már igazolvány sem kell.
- Igen, látom.
- Szóval, ez az első fedezése… itt van, parancsoljon a kis ajándék füzetecske. Minden első fedezőnek jár!
- De bocsánat, ez valami pornó?
- Nem, dehogy, hogy beszél! Vigyázzon a szájára! NFS! Nemzeti Fedezési Segédlet! A pornó, az a mocskos nyugaté! Mi itt a magunk módján élünk, a magunk üdve szerint! Szóval, kaphat népiest, kis pásztorlány párzik a mezőn bőgatyás csikósfiúval, van hősies is, magyar honvédek gyalázzák az ukrán nőket a második világháborúban, vagy kalandozó eleink gerincre vágnak minden talján fehércselédet, de klerikális is van, akár apácás, papos, püspökös, stb. kivitelben. Tessék, milyent kér? Egyébként ismeri a nemzeti jogait és kötelességeit?
- Igen! Illiberális keresztényiában nincsenek jogok, csak kötelességek! Alantaskotmány, 1. cikkely, 1. bekezdés!
- Helyes, fiatalember, jól mondja… a szabadság az a mocskos nyugati demokráciák tébolya, egy történelmi zsákutca! Nem vezetne sehová! Tehát induljon, tegye a kötelességét a Nemzeti Fedezőnapon!
- Mit kell tennem egészen pontosan?
- Oda kimegy hátra, kiválaszt egyet a sorszáma alapján, maga első fedező, nem kaphat első fedező lányt, csak tapasztalt, idősebb nőstényt… ott keressen hátul. Sorban ki vannak kötve a kerítésnél. össze van kötve a lábuk, hogy ne tudjanak rúgni. De egyébként is elkötelezettek. Voltak renitensek, de azok azóta már az újra megnyitott Recsken gondolkodhatnak el azon, hogy érdemes-e ellenszegülni a NER akaratának. Vagy akar tízszeres adót fizetni ellenszegülésért?
- De így hátulról, honnan tudom, hogy ki az…
- Mit érdekli magát? A Bibliában sincs benne, hogy az arca kell, hogy tessen, csak az, hogy szaporodjatok és sokasodjatok! Ezek bevizsgált, fehér génekkel, keresztény felmenőkkel rendelkező fajták mind… ez az egyik elsődleges nemzeti szempont…
- De hát az ott a nővérem! Az meg talán az anyám?
- Ha hazafiak, akkor igen, akkor ők azok! De őket kerülje el… ne szóljon hozzájuk. Na, induljon, mert hosszú még a nap és Kedves Vezetőnk a Karmelita kolostorban jó híreket, jó adatokat vár tőlünk… vagy azt akarja, hogy a migránshordák töltsék be a Kárpát-medencét? Feleljen, maga ügynök?!!
- Jaj, dehogy, bocsánat, megyek, állok, állítom, teszem, és elnézést! Köszönöm, hogy segítettek! Boldog bimbót!
- Boldog bimbót! Az ajtót csukja be maga után, ha végzett…