Elvesztünk rovat

X-edik rész

Azt hiszem, idáig lokálisan szűz voltam. Mármint, hogy Lokálszűz, vagy hogy mondják ezt jobb helyeken. Amikor jött a kéretlen szellemi kórokozó, akkor néha kézbe fogtam, de belepillantás után valami olyan érzés fogott el, mint amikor a vezeklő apáca szőrmók hímtaghoz ér a sötétben, szóval, borzongva eldobtam mindig. Most viszont az élet összezárt egy rakás Lokállal, várakoznom kellett a fodrásznál és ez volt a napi menü az asztalon, különböző lapszámok képében… a hírhedt kínai börtön állítólag úgy működik, hogy bezárnak egy szűk lyukba, és monoton vízcseppek hullanak a fejedre. Egy idő után megőrülsz, természetesen. Na, itt nem vízcsepp volt, hanem Lokál…
Azt nem tudhatom, hogy neked mindez mennyire új. De ha te mindenegybent. tudathalot, hungaryexpresst, Káprázatost, stb. olvasol, vagy terjeszted is, na, ez pont olyan. Sőt! Akkor te otthon vagy a szemétben, kukabúvár vagy, neked nem is érdekes a megdöbbenésem. Az „újság” weboldala pontosan azoktól a bőrgombáktól és bélférgektől hemzseg, mint az összes többi ilyen kamuoldal az interneten. De akinek van/volt valaha minimális igénye is az újságírással, hírterjesztéssel szemben, annál garantált köptető. hánytató szer. Mondjuk, ételmérgezés esetén ez még jól is jöhet. Tehát, ha például ismeretlen eredetű gombát ennél, legyen a kezed ügyében Lokál a biztonság kedvéért. 
Ezt a lapot valószínűleg szellemi nincstelenek írják szellemi rászorultaknak. Párhuzamos lét, itt élnek a mi világunkban, megcélozzák az értelmi szint legalsó tartományát és masszívan ott tartják a függőket, talán van valami QR-kód a lapban, ami automatikusan kikapcsolja az irodalom iránti igényért felelős központot. Ilyen stílustalanul, ilyen megalázóan primitív megfogalmazásban nem hiszem, hogy valaha leadhattam volna egy irodalom dolgozatot, de egy házi feladatot sem. Feltételezem, hogy egykori tanáraim kivágtak volna vele együtt az osztályból, mint háziszőröst székelni. És köszönöm, hogy nekik még voltak igényeik velem szemben! Hogy én nem lettem lokálista… Hálás vagyok ezért!
Könyvet égetni, irodalmat pusztítani barbár cselekedet, emberiség elleni bűntett. Egy ilyen újságot engedélyezni, kinyomtatni, terjeszteni szintén az! Az ország pénzéből, a mi, az én pénzemből különösen az! Cserébe egy ilyen szennyért megszüntetni létező kultúrát olyan bűn, mint amikor az Iszlám Állam lerombolta Palmürát. De hogy 2 és fél millió lokalista a Lokál további uralkodására szavazzon, az szinte elképzelhetetlen. Ez ellen minden kormányzatnak tűzzel és vassal kellene küzdeni, vagy bárhol bárkinek, aki hittant, erkölcstant vagy bármit tanít, ami állítólag az ember fejlődését szolgálná. De az a kormány, egyház, vagy bármilyen szemétláda, aki ezt a szellemet támogatja, az méltatlan a hivatalára. De ha egyszer ez a mélybutaság tartja életben. De talán majd egy kulturális tárca.. esetleg egy kiművelt emberfő!
Na, oda is megkaptuk frissen az új főlokalistát.