Megnyitottunk! Új! Új! Ingyenes identitásvizsgálat!

Az első ötven jelentkezőnek 50% kedvezmény! Hívjon most!

Mivel igen nagy igény van jelenleg az éhenkórászat miatti népi gyógyászat, varázslás, alternatív orvoslati módszerek, gazok, füvek és egyéb homeomicsodániák iránt, valamint gombamód szaporodnak a szem-, fül-, farok-, stb. gyorsvizsgálók, akár egy McDonald’’s mosdójának előterében is, cégünk megtalálta a piaci rést, beléhatolt és kilép a szabadpiacra brit, szváziföldi és bergengóc tudósok több évtizedes kutatásai alapján és ajánlásával. Ne szégyellje magát, lépjen bátran, a szomszédja is garantáltan hozzánk jár, csak titkolja! Érdeklődjön! Munkatársaink éjjel és nappal várják a hívását, csak még jelenleg nem tudnak róla!

Példák akciós kínálatunkból:

Széles spektrumú nemi előszűrés, cégünknél minden elképzelhető variációval találkozhat, kutyával, lóval, hallal, gumibábbal, halottal, de két idősotthon gondozottjaival is kapcsolatban állunk, nyolcvan év feletti vállalkozó hölgyekkel is próbát tehet, akik örömmel állnak rendelkezésére. Zokni- és harisnyafétis kiderítésére egész secondhand-raktár áll rendelkezésre!

Lelki hovatartozásáról szakrális részlegünknél győződhet meg, itt lehetőség van szimulált harcra Jehova Tanúinak propagandafüzetekkel történő támadásakor, ugyanitt megtisztult feltámadásra, sírból való vidám kibújással egybekötve. Ön lehet sivatagi tevepásztor, hogy elvonultságában találkozzon Allahhal, és egész hárem áll rendelkezésére, ha megvilágosodva visszatér. De már nem tevékkel, hanem valódi nőkkel, azaz hurikkal. Délelőtt 10-től 11.40-ig a Pokolban főhet szurokban, majd egy könnyű ebéd után, melyet cégünk költségén élvezhet, Jézus megváltja Önt a keresztfán, naponta kétszer, létszámtól függően. Ha a Krisna tudatot választaná, Ganésán elefántogolhat egy kört, vagy ágról ágra lendülhet Hanumánnal, miközben a páratlan szépségű Szítá szépen énekel. Láthatja, hogy valamennyi eshetőségre gondoltunk, nálunk Ön biztos lehet benne, hogy megtalálja valódi hitét!

Legnépszerűbb szolgáltatásunk az embertársakhoz való hozzáállás. Itt, magasan képzett gyakorlatvezetőikkel (coach) sor kerülhet kórusban való anyázásra a legcifrább szókinccsel, kollektív buziverésre, utcán kipa-leverésre, muszlim nőkről kendők lecibálásra, a legkülönfélébb bőrszínűek ellen való rendőri riasztásra, tömegközlekedési eszközökön külföldiek szidalmazására, zaklatására, Ku-Klux-Klan stílusú lincselésre, a szolgáltatásoknak csak a képzelete szabhat határt!

Pilot-programunk során a legtöbb ügyfelünk, aki nálunk bizonyosodott meg hajlamairól, a „rasszista seggfej” minősítést szerezte meg. Statisztikák szerint, szinte kivétel nélkül ugyanarra a pártra szavaztak április elején.