Ők meg mi

Szegény menekültek… mit sem tudnak erről az egészről, hogy Magyarországon a teljes kormánysajtó rajtuk lovagol folyamatosan, ők az aktuális bűnbakok, pedig nincsenek is itt. Akik meg itt élnek, és nem magyar születésűek, azok meg egyre kellemetlenebbül érezhetik magukat nálunk. Lehet, hogy egy sor ország szemszögéből nézve már az undor országa lettünk. Igen, tudom, hogy van, aki még büszke is rá. Szar ember vagy! – mondja a világ éppen a magyaroknak. „A magyar emberek úgy döntöttek, hogy szarok, akkor abba ne szóljon bele a világ, sem Európa, sem az ENSZ!” – válaszolja Magyarország. De ez nem igaz ám, ronda rasszista seggdugaszok, ez nem igaz! Én is magyar ember vagyok és az arcomról leég a bőr az akaratomon kívül rám tapadt szenny miatt! Nekem nincsenek jogaim? Én nem vagyok senki? Mi vagyunk a többen, akárhogy számoljuk, mi, akinek ez szégyen! Akinek meg nem az, az éljen vele együtt… de én nem akarok!
Száz évvel az első zsidótörvények után belesüllyedtünk egy új rasszizmusba. Most nem a zsidók a célpont, most a bőrszín, meg a vallás. Most egy másik. A Lázár nevű róka a hódmezővásárhelyi zakó után kiment Bécsbe bútfelejteni, és gondolta, hogy na, csinál valami nagyon ütős kampányvideót. Lássuk a szörnyű bevándorlókat, milyen bitang is lett tőlük a világ! De akárhogy is járt a stáb valami kétségbeesetten, csak nem sikerült összehozni semmi fenyegetőt. Pedig megpróbálták… hát mi jött ki ebből? Édes istenem, hát fejkendős asszonyok mennek bevásárolni az utcán… hozzá az igazi, hamisítatlan fasiszta duma: itt régen fehérek laktak ám, most meg több a nem fehér, az ám! Aztán ha nem vigyázunk, így járunk mi is! De semmi borzalmat nem sikerült rögzíteni. Most mi van? Nálunk is járnak, akárhány éve nyilvánvalóan muszlim, fejkendős asszonyok vásárolni. Szerintem nem tudsz úgy elmenni az Alleeba, hogy ne találkozz velük. És? Hát vásárolnak. Enni kell, ők is esznek, mi is eszünk. Mi a nagy felfedezés ebben? A nyolcvanas évek elején voltam először Bécsben. Akkor is tele volt már arabbal. Csak ők végeztek el bizonyos munkákat. És… deakutyaúristenit neki! Nem arabul volt kiírva a bécsi áruházakban az, hogy ne lopj, hanem magyarul!! „Magyar, ne lopj!” Szerintem mindenki emlékszik erre, akinek megvolt már akkor is az agya. Mi a szégyen, ha nem ez?
Közben a nemzeti yetink meg bedobja még azt is, hogy hujjj, a gonosz ellenzék 15.000 bevándorlók akar betelepíteni Csepelre. Ezen most mit röhögjünk vagy sírjunk? Először mindig röhögtünk, aztán már tehetetlenségünkben sírtunk, most meg már reakciónk sincs... lehet-e überelni azt, hogy jönnek a „migránsok” és akkor majd bogarat kell enni… vagy, hogy a magyar lakosokat ki akarják lakoltatni a lakásaikból és beköltöznek oda… Még mondhatnánk valami emeletes baromságot, hogy húúú, ha jönnek a bevándorlók, akkor mindenkinek barnára kell ám festenie magát cipőpasztával! Van ez is akkora ökörség, mint az, hogy a muszlimok be akarják tiltani a disznóhúst. Jó ég! Dehogy akarják betiltani, csak nem eszik meg. És egy szó sem igaz abból, hogy össze-vissza pisálnak a metrón, és az sem igaz, hogy markolóval bontják az áruházat Írországban, mert kiderült, hogy leginkább litvánok voltak. Csak éppen nem a litvánok az aktuális bűnbakok. Ja, és a litvánok fehérek. Fehér ember meg nyilván nem bűnőz, a nem fehér meg mindig.
De ez most tényleg igaz? Azért mert egy rasszista seggfej ül a trónon, akkor már mindenkinek rasszistává is kell válnia? Kötelező? Miért akarnánk felvenni egy teljesen felesleges rossztulajdonságot?
Április 8-án a rasszizmus ellen szavazok! És igen, inkább lakom egy házban egy muszlim családdal, mint egy rakás vállalhatatlan „magyarral”.