De mi van a kipukkadt lufi után?

Most akkor itt állunk kérdőn. De mi van a sorosozáson túl? Befulladt a motor? Azt a látványt már megszoktuk, hogy az ország egy hatalmas birkalegelő és egy nyáj megadón ütemre harapja a füvet, hogy „soros-soros-soros…”… a pásztor meg kacskaringós botján hagyományőrzőn furulyázik neki. De most hó van, nincs fű! A sorsozós móka meg nem jött be, ahogy halljuk körbekagylózós lapát füleinkkel, leállították. De mi jön ezután? Egy-két bénaszárnyú kacsa felröppen még, hogy Gulyás drogos, minden ellenzéki éppen fűrészeli a drótkerítést, a pincéjében bujtatja fél Afrikát, Gyurcsány meg ding kém… de amúgy is, az összes szabadkőműves… a Bayer nevű verbális trágyagyár újabb káromkodásokat talál majd ki nemzetileg a magyarokra, biztos elmondja őket majd dögkútból született, saját gyerekeit szájbaszékelő pajoroknak és lisztkukacoknak, de ez már kit érdekel? Néhány alkoholista, valaha ép, de a kukásautóról frissen visszalopott „professzor” még lenyom valami csomagolatlan antiszemita dumát cionista, pánkőműves, magyarok elleni összeesküvésről valami visszhangnak hívott TV-ben, valami Lovas nevű fütykös megköpdös mindent, ami útjába kerül, és aztán mi lesz? 
De mit fog mondani George Spöttle, a nemzet huhogó baglya, akinek annyi humorérzéke van, mint két Harrach Péternek meg egy rozsdás lavórnak együttvéve, ha nem jöhet elő a napi vérmázas horrorral, hogy a migránsok már minden macskát, kutyát és nőt megettek Nyugat-Európában, és a maradék németek, hollandok, franciák itt sírnak Orbán Viktor gatyakorcán lógva, hogy engedjék be őket a hős Magyarországra, mert csak itt lelének biztonságra vala… (wazze, ez nem vicc, tényleg ilyen kapitális baromságokat látok néha! A vérkeringésem megáll, és újraélesztem magam, amikor olvasom…)
Szóval, mi van az agyhalál után? De van egyáltalán valami? A nemzeti sikerpropaganda nem jött össze. Kiderül már feketén-fehéren, hogy nincs nemzeti siker, a Századvég sírva nyomja fel a hegyre a sikergolyót, de az egyre nehezebb és mindig visszagurul. Bűnözés van, nemzeti bűnözés. Lehetett tagadni, félrebeszélni, nem válaszolni, egy darabig ment ez, de már nem lehet. Vége. Megfordult a szél. Még az Európai Néppárt is megfordult, pedig az volt a mi kis állampártunk utolsó szalmaszála, amibe még a zuhatag szélén kapaszkodott. Vége haverok, a kezek rajta vannak már a csapon és a pénzfolyam elzáródik. Lehet még keletre eladósodni ezer évre pár emberkínzó diktatúrának, de az árulókat végül megvetik a vörösingesek is, meg a Pál utcaiak is.
Most mi lesz? Miből fog élni a 888, a Pesti srácok, a Magyar idők meg a szervilis TV-k? Vannak már új népi kísérletek? Mondjuk az, hogy Demeter Márta és Szél Bernadett közösen szerepelt valami állatos pornóban. Ez olyan stílusos lenne, ez eddigiek után. Pont beleillene képbe, a gerinc helyébe. Leleplező fotók, hogy Gyurcsány, Vona és Karácsony Gergely felesküszik Benjamin Netanjahunak és Conchita Wurstnak egy melegbárban, hogy eladja az országot egy fehér lóért… biztos lesz rá vevő, akinek a füvesbácsi gyommal gyógyítja a rákot, az meg fogja osztani ezt is.
De ember, itt lenne a jó alkalom, éppen most! Nemet mondani minderre! A sok hülye gyalázatra, hazugságra, az elmúlt nyolc év keserveire! Magyar-magyar kézfogás, előjönni a légópincékből, lövészárkokból, és összeölelkezni! Mindegy, hogy tegnap mit osztottál meg! Felszabadulás! Legyen fehér a lap mindenkinek! Építsünk megint új országot, tisztát, becsületeset, és soha többé ne fogadd el azt, se jobbról, se balról, aki a néped ellen uszít! Nem látod? Nem érted? Most lehetne! A gonoszság szellemét meg visszadugaszolnánk a palackba, és leássuk Bátaapátiba a Mária Lejtősaknába, odabetonozzuk, hogy lent haljon örökre!