Nyílt körlevél

Kedves Karácsony Gergely, Szél Bernadett, Vona Gábor, Gyurcsány Ferenc, Fekete-Győr András, Molnár Gyula, Bokros Lajos, Juhász Péter, Lattmann Tamás és a többiek!
Én vagyok a választópolgár. Mi vagyunk azok, akik ezt itt írtuk, megosztjuk, továbbítjuk! Mi vagyunk a főnökök, a mi kezünkben van a jövőtök, aztán a miénk lehet később a ti kezetekben, ha úgy alakul.
Akkor most elmondom, hogy hogyan és mint lesz ez a dolog köztetek és köztünk, most, meg április 8-án, meg a következő években. Lehet jegyzetelni!
Hódmezővásárhely a modell, és 2018. február 25.
Tehát: vagy összefogtok, egy esélyes jelölt mögé sorakoztok országszerte minden szavazókörzetben - ennyit csak el tudtok dönteni, hogy ki az az esélyes jelölt, azért vagytok már olyan fenenagy pártok -, vagy pedig, ha nem fogtok össze, hanem külön-külön parádéztok, akkor viszont elveszítettetek engem, azaz bennünket.
Ha együtt indultok értünk, az országot bitorló rablók ellen, akkor rátok szavazunk, a szavamat adom rá! Ha nem egyeztek meg, elmehettek a verébfarknyi kis százalékotokkal a kiszáradt sós tavakba wellnessezni örökre!
Ez az ajánlatom, az ajánlatunk, ez a köztünk megkötendő szerződés tárgya, alku nincs, nem engedünk!
Ajánlatunk szíves tudomásul vételét tisztelettel megköszönve maradunk
Választópolgár