Ki a magyar rovat

Az persze megvan neked is, hogy
 - Á, én utálom a longobárdokat! Le a longobárdokkal! Ne vásárolj longobárd boltban, mert akkor elárulod a vizigót hazát! A longobárdok szabadkőművesek! – mondja magából kikelve a kis Karcinóma.
 - De fiam, hiszen mi is longobárdok vagyunk, anyád is, apád is, és te is, 100 százalékig! – így a mama.
… a hülye kis longobárd-vizigót meg
 - halálra szégyelli magát és vezekel,
 - meghasonlik, meghasad és öngyilkos lesz,
 - optimális esetben nem, mint longobárd, nem, mint vizigót, hanem mint ember éli továbbra a normális életét és megszabadult egy átoktól. Önmagát csak nem fogja gyalázni ezentúl… és reméljük, hogy többé senkit sem.
Ma már vagy három cikkben olvastam, meg hozzászólásokban, hogy Liu Shaolin Sándor most akkor magyar vagy nem… de ez borzalom, ember!!! Hogy ilyen totálbarom hülyeséget bárki is felvet vagy leír! Nyáron, vagy mikor, egy kazal véridióta összegyűlt Vecsésen, s azt makogták le a fáról, hogy a Pápai Jocik ne indulhassanak az Eurovízión, mert nem magyarok… de a véridióták, azok aztán igen! Azok magyarok! Ezt a sületlen hülyeséget talán egyetlen normális ember sem hagyja szó nélkül, talán maradt még épeszű is ebben az országban, még ha sok el is ment.
De igen wazze!! Magyar! A Pápai Joci is, meg a Liu Shaolin Sándor is! Legfeljebb nem magyar származású magyar, hanem egy kicsit ilyen is, meg olyan is. De ettől nem értéktelenebb, egy grammal sem! Sőt, a nemzetünk büszkesége! Téli olimpián az első magyar arany szerzője, a mi még sohasem volt dicsőségünk megteremtője! És magyar a görög-magyar cimborám, a lányom koreai barátnője, a muszlim szír orvos, aki itt él és magyar betegeket gyógyít régóta, meg szanaszét az utcán mindenki, de mindenki, aki egy bizonyos százalékban ilyen meg egy kicsit olyan. Valamennyien különböző származású magyarok vagyunk. Én például szudétanémet és tót eredetű magyar. Hogy bárki is képes minden szépet székletté barmolni az emberi sötétség nevében, azt nem fogadom el! Ne fogadd el te sem!
Ma egyébként megint van valami genetikai szenzáció, a tucatodik variációt találták ki újfent a jobbra-balra csavarodó DNS-ről a sokadik kutatók, hogy tulajdonképpen kifélék, mifélék is vagyunk. Várom, hogy egyszer már előálljon valaki azzal, hogy tudományosan kimutatható, hogy a magyarok is EMBEREK! És így nincs már semmiféle okuk más EMBEREKET szidni, gyalázni, alacsonyabb rendűnek tartani, hiszen az ember szóba minden más bőrszínű, magasságú, hajú, vallású, szagú, beszédű, származású és szokású EMBER ugyanúgy belefér.