Fogas kérdés

Gratulálunk!! Ön elérkezett vetélkedőnk utolsó, a legnagyobb, gigafőnyereményt érő kérdéséhez! (taps) Még egy helyes válasz, és megnyeri a 15 millió dollárt, a Holdutazást, és tetszőleges időtartalmú páros tevékenységet az ön által kiválasztott bármilyen fajú vagy nemű állattal! (taps) Ezen kívül a végleges láb- és hónaljszőrtelenítés lángszóróval, özvegy Sandáné szépészeti szakiparos felajánlásával is az öné! (taps)
Tehát az utolsó kérdés pedig így hangzik. (dobpergés)
Melyik országban és körülmények között képzelhető el, hogy az uralkodó egy kitalált démonnal ijesztgesse népét és azzal zsarolja őket, hogy csak ő védheti meg a démontól a gyámoltalanokat?
(zenekari tus, üstdob)
A válasz: a mesében a dicső lovag a hétfejű sárkány ellen megy csatába, aki deflorálással fenyegette a környékbeli szüzeket és aranyerük megtépázásával a férfiakat. De a hős jól megvédi az ország lakosságát.
B válasz: Apofisz, az alvilág gonosz kígyója, Rá isten ellensége az ókori Egyiptomban, de a fáraó és a főpapok majd jól megvédik a népet némi piramisoknál csicskáztatás ellenében.
C válasz: Nem, ilyen hülye nép nincs. Különösen a XXI. században.
D válasz: A Jóisten ellenlábasa, a kivert micsodájú angyal, aki Sátán, Belzebub, Lucifer, Krampusz és satöbbi, de majd a Jóisten jön és jól elveri meg elkergeti, ha fizetsz elég egyházi adót és bűnbánkodol.
E válasz: a Fogfúró Manó vagy Zsákos Frodó, de apukád majd jól elveri, ha bejön a szobába és felkapcsolja a villanyt.
F válasz: Freddy Krueger a Rémálom az Elm utcából, de majd jól kihúzza anyukád a konnektorból a zsinórt és akkor nincs áram és megszakad a film.
G válasz: Orbán Viktor a földi, égi és a Duna alól támadó Soros-seregeket az előkapott fütyülőjével jól kifütyüli és piros lapot mutat fel nekik, mint a többi fociban is szokás. Amazok meg sírva és jajveszékelve menekülnek vissza Szabadkőművesiába.
H válasz a Bukógáti Borzas Boszorkány, akit Jupiterné, született Pállott Főnix mindentlátó 4,7 millió forintért vagy lejért véglegesen kiűz, mint kóros rontást.
Na, mit választott a tisztelt versenyző? Na?