Búvómagyar

Szia, hogy is hívnak téged? Rejtőzködő szavazó? Vagy nem pártválasztó? Párton kívüli? Igen, igen, rád gondoltam, te, aki nem nyilatkozol, nincs politikai véleményed, a statisztikában te vagy az a hosszú, szürke csík a grafikonon, a sok-sok nemtudjukki. Te vagy az igazi többség. Akit „nem érdekel a politika”, akinek elege volt a jobb- meg a baloldalból is, aki szerint minden politikus úgyis csak lop, úgyis mindegy, nincs mit tenni, nem válaszolsz, nem szavazol, nem látsz, nem hallasz, mint ama bűvös, három kismajom…
Most mégis, most kivételesen arra kérlek, nem is én, sokan, szóval sokan kérünk, hogy segíts nekünk! Ne a Gyurcsánynak, ne a Szél Bernadettnek, ne a Vonának, csak nekünk, magyaroknak. Tudod miért? Mert nem tudunk tovább ebben élni. A gyerekeink sem tudnak, ma mondták megint a TV-ben, hogy több mint a fele úgy nyilatkozott a fiataloknak, hogy elmegy! Hogy itt fog hagyni minket! Érted? Én nem akarom! Te igen? És ez nem Gyurcsány, nem Szél, ez magyar. Nyolc éve nyomorítják ezt az országot, ezt most tudnánk megállítani, ha akarjuk. Ha te is akarod.
De tudod, hogy miért kell, hogy gyere? És ezt most nagyon komoly! Mert az ellenfél számosan nagy! És tudod, hogy kik azok? Nem én találtam ki, nézz körbe a Facebookon. Tulajdonképpen az emberi butaság az ellenfél. Régóta láthatod, olvashatod, ha vannak ismerőseid, hogy kik azok, és miket osztanak meg. Csak egy apró példa: ha megosztasz egy színházi bemutatót, akkor négyen, ha lájkolják immel-ámmal. Ha megosztod, hogy Janikának Pávatollalján kinő megint a beteg farka, ha ezer lájkot vagy áment kap, azt négyezer ember osztja meg, olyan gyorsan, mint a szélvész. Mert mekkora aggyal rendelkezik az, aki egy kanóvodás szintjén mindenegyben.blogot, tudathálót, eztnezdmeg.infot és társait olvas? És meg is osztja? De nem ez a baj!!! Mert ha szereti, hát olvassa! A nagy baj az, hogy ő elmegy szavazni! Ő ennyit ért a Soros-plakátokból is, meg a brüsszelezésből is, körülbelül ennyi esik le neki! Aki elhiszi, hogy a mentősök kérik, hogy hülyeségeket írj be a telefonodba, meg a holland iskolákban már muszlim ima van, az elhiszi azt is, hogy jön a Soros a fekete rondabácsikkal, de a tűzről pattant magyar legényke a három madzagjával megvéd! Érted? Hát ezért! És nem, nem kell mindenkinek műveltnek lenni, széles látókörűnek, szabad bármilyen ízléssel és tudással bírni, nem akarjuk, hogy mindenki értse Lars von Triert vagy David Lynchet, elég, ha a Pappa Piáig eljut, de te akarod, hogy továbbra is a Pappa Pia meg a mindenegyben.blog irányítsa az országot??
Ő elmegy szavazni, te meg nem! Érted?
Mert ez itt a tét.