Veszély!

Legyetek nagyon óvatosak! Szélhámos levelek terjednek a… nem csak a Facebookon, de a postán is! Ma kaptunk egyet mi is! Szinte egy szó sem igaz belőle, ha jobban utánanézel… Azt írja a levélíró, hogy „az elmúlt év végén lezajlott nemzeti konzultáció során az ország polgárai elsöprő többséggel nemet mondtak a Soros-tervre” Azt hiszem ez olyan, mint a Columbo hadnagy felesége… mindenki beszél róla, de még soha senki nem látta. Volt valami szavazás, valami irányított kérdezz-felelek játék, alaposan manipulált kérdésekre kellett volna milliószámra válaszokat küldeni, de nem sikerült. Igaz, interneten bárki akárhányszor akárhogy szavazhatott, de még így sem jött össze. Aki meg akarta nézni, hogy mégis hány van, annak meg nem engedték. Sőt, még fel is jelentették, hogy kételkedik (!!!???). Aztán volt itt egy képen valami üres hátizsák is, amibe valaki valami sokmillió szavazatot képzelt. És még az így túlkamuzott létszám is csak az úgynevezett nemzet egy kisebbik része. Arról nem is beszélve, hogy úgy, ahogy a „konzultáció” eredményét, úgy azt a bizonyos „tervet” sem látta soha senki, bármilyen papírokat is lobogtatott bárki a sajtótájékoztatókon. Volt egy üzletembernek pár ötlete egy válság kezelésére, aztán el is mondta ezeket, de tervről szó sem volt soha.
A tét hatalmas – írja a hívatlan levelezőpartner. Nem, nincs semmiféle tét. Akárhány ilyen levelet küld neked meg nekem, és te akármit válaszolsz, ez a világ sorsán nem változtat semmit. Sem az Európai Unió politikáján, sem a menekültek helyzetén, sem a miénken, semmin. Levelezéstől függetlenül, a menekültek vannak, jönnek, újabb háborúk vannak, újabb romba dőlő városok… arról nem is beszélve, hogy a „nem bevándorló ország” vezetői évek óta befogadnak mindenféle címeken menekülteket, bevándorlókat, mindenféle nem uniós ország bűnözői a mi segítségünkkel kapnak dobbantót az Unióba, legyenek bár arabok, azeriek vagy ukránok, bárki… szóval, vigyázat az „igazmondónak” vélt levélíróval! Csak óvatosan!
Soros le akarja bontani a kerítést… nem akarja. Felépíteni sem akarta senki, meg lebontani sem akarja senki, ez csak a tömeghipnózis része. Semmit nem védett meg az a falatnyi kerítés Európából, a kontinens térképén egy elenyésző, nagyítóval alig látható kis darabka, legfeljebb a földikutyák élőhelyét tette tönkre. És ez nagyon szomorú. Milliárdosok hasznot húztak a felépítéséből, majd milliárdosok megint hasznot húzhatnak a lebontásából. De a válság kezelésére semmit nem jelent. Különösen akkor, amikor bárhonnan máshonnan bejöhet ide bárki, hivatalosan, hívatlanul, akárhogy. És még különösebben annak fényében, hogy az ott bejönni vágyó menekülteknek esze ágában sem volt idejönni hozzánk. Csak eléjük dobtunk egy farönköt az útra merő kellemetlenkedésből, amit megkerülve továbbmentek.
Egyébként meg… szóval, kamu az egész. megint az én pénzemből irkál a grafomán, és megint nem szeretném. Márpedig honfitárs vagyok, magyar nép vagyok, itt születtem, én tényleg itt élek, itt is halok meg, szóval, ez az én hazám is!!!!
És régebben élek itt, előbb voltam itt, mint a levelezőpartnerem!