Mai je suis

Weszely Ernő meséli a TV-ben, hogy rátámadtak idegen öregasszonyok és felelősségre vonták, hogy miért dobta ki a NER kamukérdéseket és, hogy akkor ő egy nagy Soros-ügynök… a saját lakása ajtajában. Mert jártak éppen körbe téríteni az aktivisták, mint Jehova Tanúi. Weszely Ernő vak zenész és van is szerencsém ismerni őt, sőt, még nagyobb szerencsém, hogy hallgathattam is, amikor zenélt. Egyáltalán nem arról híres, hogy kitalál magának elvetemült és támadóékbe fejlődött öregasszonyokat.
A tettes állampárt, aki ilyen fék nélküli elmebetegeket gyártott az emberekből, közleményében azzal próbálkozott, hogy ugyan már, ez a vak csak kitalálta az egészet…
Na, akkor gondoljuk csak végig… Jehova Tanúi járnak lakásról lakásra? Igen, szoktak. Megrángatnak, ha nem istenezed az istenüket? Biztosan nem. Ilyen-olyan másoldali képződmények házalnak propagandaanyagokkal? Persze, nyilván, vagy ha nem, hát fognak. Megrángatnak, ha azt mondod, nem, nem kell a Gyurcsány, nem kell a Bernadett, nem kell Fekete-Győr? Egészen biztos, hogy nem! De azt elhiszed, hogy egy bekattant orbánista megrángat, mert nem szereted a házi védőszentjét? Simán!! Azonnal! Kételkedés nélkül!! De miért? Róla miért hisszük el?
Csak a saját tapasztalataimra támaszkodtatok. Vagy 30 éve vagyok valamennyire aktív ilyen-olyan mértékben a politikában. Na, nem a királyi várak tornyaiban, hanem az utcán, meg a lakossági fórumokon, a tüntetéseken, az általam vélt igazság oldalán. Voltam jobboldalinak tekinthető, amikor a baloldal volt a ronda és voltam inkább baloldali, amikor a jobboldal ilyen vállalhatatlan mértékben leszennyesült. Most meg inkább középféle lennék. Inkább oldalfüggetlen és inkább magyar. De olyan agresszív emberekkel verbálisan és tettleg még nem találkoztam, mint az elmúlt néhány évben. Naponta írják le százak, hogy hazaáruló, hogy kitaposom a beledet, hogy szakadtál volna bent anyádban, hogy dögölj meg… és hogy kik? Hát igen… a hévíziek, az őcsényiek, a CÖF-ök, a NER-ek, a nénik és a bácsik a térről, akik az aláírópultok körül ólálkodnak, akik odarontanak, és vadul megnyilvánulnak, akik felrúgják a pultot, akik megütik a más nyelven szólót, a véleménynyilvánítót, akik kiirtanák a melegeket, a máshitűeket, a másruhában járókat, és egyáltalán bárkit, akik nem ők maguk.
Je suis Weszely Ernő!!