Marketing rovat

Miután az emberek védtelenül beszorultak megint az odvaikba, természetes, hogy egy másik idény is megkezdődött: ilyenkor a telemarketingesek tartanak körvadászatot. Persze, ma már elég egy felcicomázott weboldal vagy facebook hirdetés is, és a légypapírra döngő nénik ezrei ragadnak bele azonnal a csillár körül. Nekem is kapásom volt, azaz én voltam a kiszemelt trófea, megtalált egy telefonvigéc ma is. Az ismeretlen jótevő rutinosan érdeklődött hogylétem felől és aztán apránként rátértünk az erezetemre meg az ízületeimre is. Velem mindig madarat fognak, én persze azonnal sorompóba álltam és érdeklődtem a jó hír hozójának hogyléte felől. Megállapítottuk, hogy mindkettőnknek az alsó végtagunkban van a térdünk meg a bokánk, a felsőben meg a könyökünk, csuklónk. Ebből okosan rájöttem, hogy az illető nem kézen jár és nem is négykézláb. Lehet, hogy fajtársak vagyunk. Szó szót követett, egyik kezemben a félig betöltött kávéfőző, másikban a telefon, és évődtünk tovább az éterben. Röpködtek a természetes hatóanyagok, a porcerők, a kollagének, és a hialuron-miazanyám savak is. A kopást gátolni kell, a visszaépülés hamarost eljő, Dorothy jól megolajozza a bádogember csípejét meg vállát, oszt az már nem is csikorog tovább, szóval, elvoltunk egymással, velem lehet beszélgetni, persze! Miután elég hosszú idő után kiváló hangulatban elváltunk, amin közben, azt hiszem, hogy a nejem is jól szórakozott és ez is egy fél egészség, támadt egy forradalmi gondolatom. A hölgy azt mondta, hogy itt meg itt találok kiváló véleményeket is a „termékről”… Szóval, én is árulok valamit, sok szeretettel! Adok szép véleményeket! Mintának itt van rögtön egy vagy kettő, aztán minden sárkányfűárus licitálhat nálam újabb és újabb véleményekért.
„Málcsika nénike vagyok! Azelőtt nem bírtam eljutni a két zománcvödörrel a gémeskútig, és amikor beleestem, hiába kapálóztam, nem bírtam feljönni a felszínre, annyira hasogattak az ízületem! De mióta a …. ginzeng, kurkuma és gyömbéralapú …. termékét szedem, megváltozott az életem! A környéken csak Vakondanyónak neveznek azóta, miután a legnépszerűbb kút- és sírásó vagyok, fertályóra alatt kiások egy 40 méteres gödröt még bazaltos talajon is!”
„Genitália nővér vagyok, született Kovács Lajosné, laikus apáca. Azelőtt nem bírtam, csak 3-4 órát térdelni a hideg szikla altemplomban, mert megfájdult a térdem és fennhangos zokogtam az Úrhoz kínomban. De mióta rátaláltam a …. egy lágykapszulában tripla hatóanyagot tartalmazó … termékére, azóta meg se kottyan, jólmenő ökumenikus bértérdelő vagyok, bármelyik felekezet bármilyen szertartásán akárhányórás előtérdelést vállalok, a kiszállási és felállási díjat is beleszámítva, természetesen.”
„Nevem Szaniszlánkszky Edömér, nyugalmazott olvasztár, az egykori Lev Davidovics Trockij szocialista brigád alapító tagja. Már halálomon voltam egy munkás élet után, amikor Kaftán atya, az egyházmegyei címzetes tákost és citerán az utolsó kenetet adta volna fel éppen a homlokomra, mert eljött az én időm is, és véletlenül a kenetolaj helyett a … cég … tartalmú szintetikusan természetes krémét használta az aktuson, azóta olyan jól vagyok, hogy előszedtem a fészerből a régi szerszámokat és bosnyák megrendelésre harangot és mozsárágyukat öntök a kert végében!”
„Valaha faluról falura tántorogtam, mint a kivert kutya, az emberek kiröhögtek, belöktek a sárba, falubolodjának neveztek és még a beszélni sem tudó kisdedek is megugattak a határban, ráadásul már egyetlen kocsmában sem adtak hitelt, csak kivágtak az ablakon és utánam hajították a mosogatóvájlingot is… de mióta egy tégely … kenőcsöt találtam az út menti szemétlerakatban, és használom is naponta, úgy visszatért a férfierőm, hogy gerincre vágom az összes pultoslányt a megyében, meg még a dagadt kocsmárosokat is, az emberek megsüvegelnek és pántlikás botokkal, címeres zászlókkal sietnek elém, ha meglátogatom a falut, és még a harangozó is fél órát rángatja a kötelet örömében!”
Hát, szóval, ilyeneket tudnék, termékeladásra. Ez itt csak áruminta volt, komoly érdeklődés esetén további nagyon hatékony, tudományos és ütőképes szövegeket is tudok írni, a haszon százalékos arányain meg majd jól megosztozunk! A megosztásokat előre is köszönöm! A legtöbb megosztó egy tubus kapszulát és krémet fizet, de kettőt kap ajándékba, ha gyorsan telefonál!
2020. november 24.
Címkék: marketing, kuruzsló