A meghágott haza

Ha valakit, mondjuk egy tapasztalatlan tinilányt kábítószerrel beetetnek, megitatnak egy szórakozóhelyen, és utána megerőszakolják heten, azért a tinilány a hibás? Gondolom, van olyan konzervatív álláspont, hogy igen, miért nem maradt otthon, miért hord miniszoknyát és miért nem inkább templomba ment pártás főkötőben vagy tanult volna otthon, de most ezeket a marhaságokat hanyagoljuk, szóval megtörtént a dolog. Ki a hibás? De ki a hibás akkor, ha tanyán él, vidéken, elszigetelten, és csak Lokált kap erőszakkal begyömöszölve a postaládába, vagy csak MTV1 és Echo TV fogható az ugaron? Ott ez a partidrog, és ha bevetted, minden nap farbafúr a kormány. De ezért ki a hibás??
Aki így járt, az érzi, tudja, hogy megerőszakolták? Magához tér, leporolja magát, valahol vérzik, valahol fáj, de azt gondolja, hogy biztos a Soros meg a migránsok voltak… ebbe csak az a nem igaz, hogy magához tér. Mert nem tér, úgy marad. Az elrabolt nők, akiket prostitúcióra kényszerítenek Nyugat-Európában erre meg arra, örökké drogokban lebegnek, és nem tudnak ellenkezni. Itt ez a Lokál meg a Magyar Idők, Pesti Srácok, meg a többi hasonló napi adag.
Minden tudatmódosító nélkül senki sem lenne annyira hülye, hogy elfogadná, hogy a magyar keresetek Európa élvonalában vannak, a magyar egészségügy is, de még hogy, a nyugdíjak meg pláne, és az ország gazdasága hasít az égbolton, mint Csaba királyfi fényes lova. Egy mentálisan egészséges ember nem küldözgetne milliószám vissza ilyek bárgyú baromságokat, hogy
Egyetért Ön azzal., hogy Magyarországon a rakott krumpli kolbászból, tojásból, krumpliból és tejfölből legyen? Válaszoljon igennel, ha igen. Soros azt akarja, hogy ezentúl mézes piláfot keverjenek a magyar asszonyok a magyar fazekakba! Ha igennel válaszol, segít megvédeni a magyar családok ősi eledelét, támogatja a kormányt az ellenséges Európai Unió előtt és megvédené a hazát! Szóval, ekkora hülyeségre válaszolna bárki is? De válaszolt állítólag, ugyanilyenre, hasonlókra… de mit is válaszolhatott volna a farilag kiszolgáltatott?
A hülyeség nemzeti mértékegysége az egy bözsinéni. Leül este az onoka mellé az ágyra. és ilyeneket mesél, hogy
…de utána ment ám a lován a hős Orbán Viktor, oszt izibe előkapta a gatyakorcábú a nemzeti buzogányát oszt hegyibe nekijje! oszt agyonvágta a muzulmánt meg osztán kimenekítette a szép magyar leányt a ronda kecskehágó kezibűl! A Spöttle meg ott vót, látta, oszt lejegyezte mindazonáltal…
Ez mondjuk így mérve 74 bözsinéni. De ki a hibás ezért? A tinilány, akit elraboltak, vagy a néni a felvégen? Mert vagy mindkettő, vagy egyik sem. Szóval, tulajdonképpen mi az igazi különbség a kettő között?
És kit kárhoztathatunk, ha megerőszakolták? Magunkat főleg, hogy nem védtük meg!

2019.01.24.