KDNP-s krónikák rovat

Bernd Storck 780 milliót vitt el a zsebében két év alatt. Georges Leekens is havi 15 milliót… a magyar focisták átlagfizetése havi 2 és fél millió forint, de a válogatott tagjai nagyságrendekkel többet keresnek.
Most akkor a legutolsó nagyon nagy varázsló, a Leekens nevű elmegy… néhány hónapig sok-sok millió forintot vett fel a magyar állam által rátukmált pénzből, és totálisan sikertelen volt. Még talán a Storck nevű teljesített valamit, a csapat kijutott és tényleg csoportelső volt az EB-n, tehát rá talán nem mondhatjuk, hogy a semmiért vette fel a talicskányi pénzt. Most újra veszünk egy külföldi javasembert, töménytelen milliókért… nem mondom, hogy közben mi minden pusztult itt el cserében az országban, mert közhely… DE! Valaki felvette, alkalmazta ezeket a „mágusokat”, nem? Valaki azt mondta, hogy hejj, de ezek igen, ezek aztán értenek hozzá, adjunk nekik pénzt egy stráfkocsival! És azok, akik idehozták, felvették, jattoltak vele, parádéztak, vigyorogtak a fényképeken, hogy mekkora nagy nemzetközi halat fogtak, azok most állnak az állomáson és keszkenővel integetnek a kifizetett milliók után??
De azt mondja erre valaki más, hogy hát székletből nem lehet aranyat csinálni, ugyebár… hiába hozzuk a világ legjobb szakemberét, ha nincs, aki focizzon a keze alatt…DE! QWsok, esztelenül sok milliárdot belapátoltunk már a stadionokba, akadémiákba! Ennyire rosszul megtérülő beruházás a bolygón nincs, az „akadémiák” játékosai felnőttek, és kiderült, hogy egy kupac szárított ürüléket nem érnek párjával vagy tucatjával. Ki a fene áll elénk, aki erre a semmire szórta szét a pénzt? Aki az egészet kitalálta, üzemeltette, hitegette, szotyizta, köpködte? Ki kért elnézést a családok ezreitől, hogy közben az ellátás hiányában a kórházakban meghaltak a rokonaik? Mert akadémiára, botlábú tahókra és szélhámos trénerekre szórtuk szét az ország vagyonát?
De ha egyszer levédiai meg etelközi felmenőkkel nem lehet itt focicsapatot csinálni, akkor legyen másokból… ha „fajilag” nincs csapat, akkor vesszük máshonnan, na, nézd már, hát a tejfehérbőrű országokban nem fekete meg kreol srácok rúgják a labdát a VB-n? Hát, ha egyszer ezt tudják jól csinálni, akkor csinálják. Ja, de nálunk nem! Itt kérem „faji” törvény van, az ország éppen most hozta meg a legfasisztább törvényt a második világháború kezdete óta…

Címkék: foci, pénz, rasszizmus