Kamuország kamumédiája

Ma már mindenkin átsuhant ez kis hír, hogy a közTV-nek nevezett állami szennycsatorna egy német viccoldal álhírével riogatja a népet. Nem először. Meglepődtünk? Tegye fel a kezét, aki… na, ugye. Mert, hogy ez egy mindennapos dolog. Kamuország kamufejedelmének kamucsatornáján ez a bevett rutin sok-sok éve. Ez az egyetlen kiemelt feladata van. És tulajdonképpen ez a kamufejedelem hatalmának legvastagabb pillére is egyben. Ilyen ordas hülyeségeket sehol senki nem hinne el, ahol színvonalas közoktatás van, ahol felvilágosítás zajlik, ahol a tisztesség, a becsület, emberség szavak még aktív részei a nép szókincsének, és ahol a tetteknek még jogi következményei vannak. A tudatos félrevezetés, hamis vád, csalás bűnügyi fogalmak. A nagy vagyoni hátrányt okozó manipulatív csalás még inkább. Pontosan úgy, ahogy a kuruzslás is. A rasszizmus, a más emberek elleni gyűlöletkeltés, közösség elleni izgatás nem kevésbé. A magyar kormány hevesen tiltakozik mindig, amikor itt vagy külföldön bárki megkérdőjelezi a mi jogállamiságunkat. A magyar kormány spiritiszta hipnotizőre, az un. „közTV” szakadatlanul elkövet minden lehetőt, ami az itt élők valós tájékoztatáshoz való jogát csorbítja. De hallottunk már olyant bármikor, hogy a TEK kora hajnalban rajtaüt, megrohan, alsógatyában kivonszol minden szerkesztőt, újságírót az előkertbe a közTV-től, 888-tól, Magyar Időktől, PestiSracoktól stb. és rátérdelt volna a hátukra, eképp megkötözve őket, és látványosan elhurcolta volna őket egy verem fenekére? Nem, ugye, nem. De miért nem? Van olyan, hogy Nemzeti Kamuvédelmi Program? Van. Becsületvédelmi, tisztességvédelmi van? Nincs.
Kétmillió leszedált alany opened their mind, és nagykanállal falta a síkbaromságot évekig a migránshordákról, Soros Györgyről, a gaz imperialistákról, az ország állapotáról és pajzsukra emelték a szélhámost újra, most meg áhítattal énekelgetve masíroznak vele faltól falig. Mint később megtudtuk, a csalás ötven árnyalatával sikerült mindez nekik. Nem szólt ebbe bele se a jog, se az egyház, senki, csak sunyin megcsörgette a zsebében a kussért kapott aranyakat, hogy ott vannak-e még…
Azóta sem állt elő senki, hogy bocsánatot kérünk! Elnézést a csalásért, a hitvány hazugságokért, azóta sem tudjuk, hogy hány száz embert váltottak le és kiket az eddigiekért, és kiket tiltottak el örökre, kiket vetettek ki soraikból ezért az etikus újságírók közösségei. Vagy csak én nem hallottam róla.
Kamuország kamumédiája büntetlenül és zavartalanul működik tovább.