Népszavazás a gyermekekért rovat

Szeretné Ön, hogy kiskorú gyermekét az óvodában vagy az iskolában oda felbujtó szándékkal bejáró, az alaptörvény szellemétől lényegében idegen családi állapotban lévő férfiak vagy nők olyan propagandaanyaggal zaklassák, fertőzzék meg, hogy Dávid király, akinek számtalan felesége és ágyasa volt, meglátta a tetőn fürdőző meztelen Bethsabét, akit úgy megkívánt, hogy sürgősen megölette a férjét, a Hitteus Uriást, majd nagy gerjedelmében gyermeket nemzett a nőnek, aki Salamon király néven uralkodott vala? Majd Nátán próféta azt mondta neki, hogy semmi gond, el lesz sikálva a dolog, mert brancsbeli vagy?
Hasonlóképpen, szeretné-e Ön, hogy a gyermeke úgy fejlődjön, hogy azt tanulja a iskolában, hogy a férfiaknak meg kell hágniuk meghalt testvérük özvegyét, nem szerelemből, hanem a vagyonért, de Onán ravaszul inkább rárántott egyet, hogy övé legyen a zsákmány?
Ettől és a hasonló ártalmaktól óvja meg gyermekét, ha eljön a népszavazásra!
Ha szeretné, hogy gyermeke elkerülje olyan megtévesztő és erkölcstelen tanításokat, hogy az első emberpár két fiúgyermekéből az egyik megölte a tulajdon testvérét, kérjük, járuljon hozzá a nemzeti népszavazás sikeréhez! Védjük meg gyermekeinket! Magyarország jobban teljesít!
2021. július 21.