Korok

Híre ment, hogy Sir Lewis Carl Davidson Hamilton, brit autóversenyző, hétszeres Formula–1-es világbajnok kiállt a magyar homofób törvény ellen, és markánsan kinyilvánította a véleményét, elfogadhatatlannak, gyávának és félrevezetőnek nevezve azt. Ismert emberek jelentős része tette ezt az elmúlt napokban, Sir Hamilton megszólalása azért is különösen szimpatikus, mert éppen készülődik a Magyar Nagydíj, feldübörögnek a motorok megint és a világ figyelme is újra ránk irányul. És most nem csak a politikai gerinctelenségünk, vagy a korrupt csalások miatt.
Ezt az interneten több portál is megosztotta… És akkor most… ha láttál kiboruló moslékosvödröt ünnepi asztalra, na, itt ez történt. Elképesztőn írástudatlan kormányfanok fellegei lepték el a hírt, a három magyar szót egymáshoz illeszteni nem tudó „magyar” rasszista homofób – ami egy arctalan tömeg, egy távirányított egyenmassza - sietett leszögezni, hogy az a nigger majom sürgősen másszon vissza fára, rohadjon meg, az első alkalommal vezessen neki a falnak, egyébként is buzi, sőt, visszaél ezzel a pazar magyar vendégszeretettel, otthon politizáljon a négy fal között, egyébként is kuss van neki.
És akkor öntsön el a szégyen, ha még idáig nem járnál benne derékig…. ezek az emberek szavazták meg ezt a szennyes kormányt, amelyik teherautóval cipelte a saját házába az Európai Unió pénzét, és mindmáig ezzel együtt Európa legnagyobb nyomorában is tartotta a hazát. Ezek az elképesztően műveletlen taplók, akik soha nem tanultak meg írni és olvasni a saját népük nyelvén, és akik csak annyit tudnak a világról, hogy a világ néger, buzi és zsidó, ők viszont a felsőbbrendű fehér heteo keresztények, nos, ők fognak dönteni a sorsodról az eljövő évi választásokon.
Kelt Nürnberg 1927. …. azaz bocs, Budapest, 2021.