Magángondolatok rovat

Ha kedden elmegyünk, hogy odaálljunk és farkasszemet nézzünk a „kereszténydemokrácia” páncéljaival, fegyvereivel, drótjaival, rácsaival, kameráival, akkor a magunk nevében tesszük. Nem a pártunkért, a hülye pártjelvényekért, a semmilyen pártvezérekért, hanem az országunkért. Én nagyon nem szeretnék semmiféle párt nevében tüntetni. Párttagok akkor vagyunk, ha választás van. Két választás között az emberek nem párttagok, hanem emberek, az ország lakói. A választásokra való pártosodás egy törvényi kényszer, hiszen nem szavazhatunk másra, csak a nép egy kikülönült, a nép más részeitől elhatárolódó bandára, amelyik még úgy-ahogy elfogadható. Élveztem az együttlétet a mindenféle zászlókkal pár héttel ezelőtt, most nem, most nem akarom. Simán a magyart. A háromszínűt. Tisztáztuk, közben kiderült többszörösen, hogy itt két táborról van szó, azok hullámzanak, acsarognak itt az országban egymásra és mindkét fél magának követelné a nemzeti trikolort. De eldőlt, mi vagyunk a magyarok, a másik bandának meg nincs semmiféle erkölcsi alapja ellenünk. Csak fegyvere van, drótja, kamerája. Az meg nem erkölcs. A valaha erkölccsel szinonim egyház is inkább a bűnszövetkezethez állt, annak lábát mosogatja a pénzekért, tehát nem a mi egyházuk. Mi vagyunk a többpártrendszer, a demokrácia, a másik meg, a kerítésen túli, a jogtiprás, a haszonlesés, a bérzsoldosok világa. Tehát, ha odamegyünk, nem örülnék a allobogóknak, ez már nem bandaháború. Az ország harca a banda ellen. Van az a bizonyos állampárt ott szemben, aki színtiszta kamupropagandára szórta szét a pénzünket évek óta. Őket nem szeretnénk. Ők meg nem örülnek neki, hogy tiltakozunk. Minden létező jogtalanságot bevetnek ellenünk, ahogy eddig is tették.
De mi vagyunk a magyarok, ez a mi országunk, nem buszokon ideszállított idegen kollaboránsoké, rólunk szól, hogy feladjuk a hazát hosszú időre vagy sem. Ez bennünket minősít. 
Gyere el az országodért, a bűn fészke ellen, nézz szembe az aljasság ellened fent fegyvereivel, tűzz virágot a papjelmezű sátán vagy orvvadász puskacsövébe, emeld fel az arcod a kamerába, mi vagyunk többen, mi vagyunk a bűntelenek, mi, a konzervatívok, a rendpártiak, a liberálisok, a demokraták, a jogvédők, a civilek, a magyarok többsége a zsákmány pártja ellen! A csalás ideológiája ellen! Magunkért!